Jakie są najlepsze według was miksy tabak. Najlepiej opiszcie w jakich proporcjach zazwyczaj mieszacie. Można też w nawiasie dodać zamiennik stosowanej tabaki. Przykładowy opis:
5/10 tabaki J&H MEDICATED No. 99 (ewentyalnie Red bull)
3/10 Ozony Cherry Snuff
2/10 Bayern-Pise (ewentualnie jakaś inna czekoladowa tabaka)
Jest to ostatnio mój ulubiony miks. Drobne zmielenie "Medyka" sprawia, że na początku czujemy ostre uderzenie mentolowo-eukaliptusowe. Po chwili jednak wyczuwamy aromat wiśni, który wraz z delikatnym aromatem czekolady utrzymuje się długo w naszym nosie. Całkiem przyjemna mieszanka.
Ah, żebym nie był posądzony o offtop: jedyna mieszanka którą pamiętam to red bull+ozona wiśniowa 1:1. Nic specjalnego, zdecydowanie bardziej czuć wiśnie niż tego red bulla.
WoS Honey Menthol + J&H MEDICATED No. 99
Proporcje - 1:1
Wymieszać, odstawić na jeden dzień by tabaka się "przegryzła"... snuffać...
Dla miłośników mocnych wrażeń
Ale faktycznie, aromat może być ciekawy
Bardzo przyjemne połączenie
Sudfrucht (lub Doppelaroma) z RedBullem 1:1 minimum, najlepiej 1:2.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.