Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Czesiek z Grajewa »
pfff co wy gadacie ja swego czasu 4 razy przekraczałem granicę turecką z paleniem dla siebie "do" i haszakiem "z" nigdy nie miałem problemu nawet jak przy przeszukaniu na bramce jak się do samolotu wchodzi polscy celnicy smyrając mnie w okolicach łonowych(przez spodenki) najechali łapą na gibona (na dojazd do hotelu) i co? Nic zupełnie nie wiem może nie widzą ? może nie chcą widzieć a może mnie pożałowali a może mają wyjebane bo chuj im z skręta czy może dychy haszaka/zielska...

tak samo z apteczniakami z tej turcji sterydy wozili i inne zawsze na legalu bo w rozsądnych ilościach...

i kontrola turecka na lotnisku - SMIECH lepiej nie gadaj głupot jak nigdy nie byłeś w tym kraju kolego Gargamel
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Prawda. W Turcji zwykle się opierdalają, ale akurat mogą chcieć zrobić pokazówkę. A wtedy z dragami masz przejebane.

A co do sterydów to żaden strach. Przecież można je legalnie kupić. Można je też wywieźć. Problem może być w Polsce bo nasi celnicy nie są idiotami i wiedzą co się przywozi z Turcji. Też chcą czasem kogoś złapać.

A co do skręta skitranego w gacie... Już szykujesz się by położyć bagaż na taśmę i nagle kątem oka dostrzegasz celnika z psem... :emo: Witamy w tureckim więzieniu :diabolic:
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 123 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Prawda. W Turcji zwykle się opierdalają, ale akurat mogą chcieć zrobić pokazówkę. A wtedy z dragami masz przejebane.
Bardziej ich interesuje czy coś wwozisz nie czy coś wywozisz. Podobnie jest w przypadku Ukrainy choc tam to przy każdej okazji chętnie wyhaczą 3-5 dolarów.
Już szykujesz się by położyć bagaż na taśmę i nagle kątem oka dostrzegasz celnika z psem... :emo: Witamy w tureckim więzieniu
Ta, tylko myślę że teraz jak Turcja zabiega o dobre stosunki z UE to nie będą mieli interesu żeby jakoś się znęcac nad obywatelem PL co sobie wywoził skręta.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Czesiek z Grajewa »
dokładnie tak panowie... Turcja ubiega się o przyjecie do unii ale niestety wciąż pozostaje to dziki , brudny ,cfaniacko- złodziejski motłoch - cała Turcja a co do sabaki to prawie zawsze węszył beżowy, fajny labradorek i jakoś nigdy się nie zainteresował... Na moich oczach raz tylko zawinęli typa do pokoju na osobistą i to własnie Polacy w Polsce jak wracaliśmy -kolo leciał zemną samolotem jak biznesmen był ubrany bardzo schludnie i ładnie laptopik itp. nie wiem może tylko takich przeszukują a kolesi ubranych "normalnie" tzn. hawajska koszula ,szorty, okulary ciemne puszczają ???
  • 363 / 2 / 0
ktos wie jak z paleniem/LSD w Turcji na miejscu? %-D

scalono - surv

dokladnie w Stambule i bardziej palenie
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Może nie do końca odpowiedź na Twoje pytanie, ale tam AFAIK nie jest łatwo z dragami. http://www.duckduckgo.pl/search?q=turcja+nakrotyki - mają tam dość ostre prawo. Tak więc uważaj. Domyślam się, że z tego powodu będzie sporo prowokacji, a zwykłe osoby nie będą chciały sprzedawać pierwszemu lepszemu.
sqrt(666)
  • 33 / / 0
  • 5 / / 0
Siema,

Wybieram się w sierpniu do Turcji. Przeczesałem wątek i nie ma nic o tym czy kupi się Tramkę bez recepety i dodatkowe pytanie czy ewentualnie można zabrać coś tam ze sobą i pytanie ile można by było ok? Z góry dzięki za informację nie chcę się męczyć na urlopie..
  • 3309 / 21 / 0
Ktoś mi kiedyś opowiadał, że tam pełno osób ćpa tramadol, więc pewnie nie będzie problemu. Jak Ci zależy to się dowiem dokładniej.
sqrt(666)
  • 705 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: AE86 »
Wincent pisze:
Ta, tylko myślę że teraz jak Turcja zabiega o dobre stosunki z UE to nie będą mieli interesu żeby jakoś się znęcac nad obywatelem PL co sobie wywoził skręta.
Szczerze mysle, ze mieli by na Ciebie grubo wyjebane w takiej sytuacji.
A Polska w tej unii znaczy tyle, co gowno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.