btw u Was te wszystkie rekreacyjne użycia znikaja równie szybko? Na mnie podczas jednej paczki zadziałało dwa razy fajnie, realistyczny pół sen, halucynacje słuchowe; raz po dawce 20mg, drugi raz po 40. Poźniej wciągałem po dwa razy tyle i szedłem spać. Ale za to idealnie podbijało nooding w połączeniu z tramadolem.
mam w kieszeni klonazepam.
mam w kieszeni klonazepam.
-08 lip 2012, 13:33-
Czy klemastyna podbije zolpidem? Jeśli tak to kiedy ją zarzucić?
-24 lip 2012, 13:00 -
Odświeżam temat czekam na sensownie propozycję podbijania zolpidemu, bo mnie już to ustrojstwo nie klepie! Ja zjadłem już 1 Grypolek (DXM, paracetamol), 2g klemastyny i to tyle pomysłów, kasy brak,w apteczce pusto...chyba, że polopyryna??? any suggestions?
Pomyliłeś forum ze swoim blogiem, tu się rozmawia, a nie zamieszcza melancholijne monologi w aktach, zaraz to scalimy, ale profilaktycznie, na przyszłość Cię ostrzegam - BelialGlow
Scalono - BelialGlow
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.