Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
z przyczyn bardzo przykrych wczoraj byl juz harvest fotki bedą jak wroce ze szkoly
Narzekałem kiedyś, że mało growlogów jeszcze na starym forum, a teraz piękne relacje.. cieszę się bo widze, że coś sie rusza do przodu. Miło wbić sie i zobaczyć, że jest troszke sprzątania, ale także wartościowe rzeczy. Widziałem, że kilka osób narzekało, ale koniec całkiem sympatyczny z roślinami- szoda tylko, że tyle tych samców.
Mam szczerą nadzieje, że jarasz gdzieś z bandą i nie masz do czynienia z psami..
Czekam na odpowiedz!
Pozdrawiam!
przepraszam ze zachowalem sie jak gowniarz i nie skonczylem tego co zaczalem, jak juz pisalem z przykrych przyczyn musialem sciąc planta przedwczesnie a przyczyna byla taka ze wlasna siostra mnie sprzedala starym choc wiedziala przez caly czas ze je mam tylko po prostu sie na mnie raz wkurzyla i od tak to powiedziala, na szczescie nie bylo az tak tragicznie, milo sie ze sie martwicie o growerow
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
jeszcze jedno, moglby mi pomoc jakis moderator? kliknalem o przyslanie mi nowego hasla do konta i przyszlo tylko ze w postaci jakis dziwnych symboli kwadracikow itp, o co chodzi? nie mam zainstalowanych
jakis formatow w przegladarce czy co ?
ps. wszystkie 4 puprple power ktore mialem na zewnatrz zostaly skradzione, niefart mnie przesladowal w sezonie 06 <_<
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.