Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
to ktore pryzsylo pmppp lekko szarre,tworza sie grodki.
jak wzglada opioid?
scalono - surveilled
http://www.wgraj.org/zdjecie/69963
po lewej aPVP po prawej pMPPP ? Problem w tym, ze w ofercie CAS MPPP zgadzal sie z opiodem, a po wysylce vendor podal CAS pMPPP i caly czas tak twierdzi- jak rozpoznac czy to MPPP opiod czy pMPPP ?
tutaj jeszcze jedna fotka mppp http://www.wgraj.org/zdjecie/69965
obydwa smierdza, MPPP tak troche jakby octowo ketonowo w ten desen. Chemiczny zapach.
na zdjeciu nie widac roznicy koloru, w realu aPVP krystalicznie biale puszkowate mieni sie.
mppp jest minimalnie bezowo szare? minimalnie, praktycznie biale.
Rcki z chin
zapach bardziej mi sie kojarzy chemicznie poprostu- nie skarpetkowy
smak faktycznie, jest dziwny- ale jakos gorzkim go nie nazwe
Speedy-Gonzales pisze:Zdecydowanie lepiej gdyby do uzyskania jakiegokolwiek efektu wystarczało 1/2 tego co faktycznie potrzeba bo to strasznie mało ekonomiczna substancja 1g ledwo na noc starczy :-/
Z podniesioną odwagą faktycznie coś ta jakby się pojawiało co to Modyfikowany pisał wcześniej, i nie tylko w miksie ale samo również, choć z Bufem faktycznie lepiej było :-D tylko mi nie pisać że on z NEBem mieszał bo wiem :-p
Pić się nie chce za bardzo, no może trochę za to już na same myśli o jedzeniu na :kotz: bierze.
I te co teraz jakoś mi wpadło to tylko tak delikatnie przy wciąganiu czuć grzybem a pierwsze co miałem to waliło nim po pokoju a zamknięte w dwóch strunówkach w szafle leżało.
kr0pka pisze:Zaciekawiony pewnym blogiem, znanym pewnie wielu osoba tutaj, postanowilem wykorzystac pMPPP w kuracji odchudzajacej.
Czy ktokolwiek moze ocenic ten pomysl? Mam 170cm przy wadze 82kg, chcialbym schudnac do 75-76kg, zalezy mi na lekkiej stymulacji ktora nie bedzie wywolywala zadnych problemow ze snem. Po prostu wieksza chcec do dzialania (w tym wypadku wszelkich cwiczen). Niepokoi mnie jedynie sprawa tolerancji i dawkowania. Czy ktos ma jakies pomysly, ewentualne rady?
Dodam ze nie testowalem tej substancji a wszelkie pomysly wynikaja z opisow innych ludzi.
immortal11 pisze:witam, dorwalem z polskiego shopu 2x 1g mppp
czy wizualnie moze tak wygladac mppp? Dziwnie wyglada :rolleyes:
[ external image ]
Mefistofeles pisze:tak, chodzić się chce bardzo, wręcz biegać racja - mam na myśli to, iż wywaliło Cię z pokoju od razu, duży plus przy tym. Nie wiem jak na siłkę, ale myślę, że pasowałoby
Faktycznie jeśli ktoś ma umiar i czasem chętkę na stimsy to powinno się spodobać.
Ja dawno tego mixa sprawdzałem to już nie pamiętam dobrze bo grubo ponad pół roku jest, pamiętam że po 2-3 tygodniowej przerwie od wszystkiego całkiem fajnie podziałało pierwszego dnia, na drugi coś jeszcze było na miejscu tak do późnego popołudnia, ale wieczorem czy jak kto woli w nocy to waliłem co 15-30 minut i się zastanawiałem co takie słabe i prawie nie klepie. Trzeciego dnia z rana (właściwie koło 3-4 nad ranem) testy zakończone - ni ma sortu :-/
Jakby było mocniejsze (mniejsza dawka, dłuższe działanie) i tolerka nie rosła tak szybko to można by ćpać dzień w dzień jak choćby białe a-ppp gdzie to piątka na około tydzień mi starczała jako wspomagacz w pracy - wyjebanie z butów nie może mieć miejsca w takim przypadku.
Modyfikowany Bigos pisze:MPPP to , to samo co pMPPP tylko debile ciągle używają tego samego skrótu co na tego zjebanego opioida...a kolor , wygląd i zapach substancji z grupy Alfa-pirolidynopropiofenon`ów jest przeróżny... kolor od białego do brązowego,a zapach od grzybów po skarpety i sperme
Modyfikowany Bigos pisze:Nie jestem pewien ale chyba jeden z sortów a-PVP był bezwonny ale nie mam jak sprawdzić teraz :(
no i coś czuć, niezbyt mocno, wręcz subtelnie. niezłe :-) nie mam wagi ale 300 to już na pewno poszło w ciągu 1,5 h, oczywiście snif
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.