Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Dokładnie ten mix wymiata , jakiś tydzień temu zarzucałem 125mg 6-APB (białe)
i jak weszło apb (po 50 minutach) dojebałem 33mg 4-AcO-DMT .
Matko bosko ten mix jest najlepszym mixem jaki kiedy kolwiek w życiu jadłem.Ogarniałem w miarę, co już nie było by łatwe przy solo 33mg 4-AcO-DMT.Można powiedzieć że APB przejmuje pałeczkę ,a tryptamina podbija jego działanie , oczywiscie coś tam z tryptaminki jest ale nie wyobrażam sobię żeby złapać badtripa przy tym mixie.

Dobrym mixem jest też 40mg TMA-6 + 120mg 6-APB , nieco mniej euforyczny mix ale podoba mi się w nim to że jestem wyjebany z bezpieczników ,a mogę wyjść do ludzi i bez większych problemów pogadać.Znacznie lepiej niż na samym 6-APB.
Zarzucane było w jednej kapsule .
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 20 / 0
No dokładnie, 6-APB i tryptamina, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, żeby mogło istnieć coś wywołującego jeszcze większą euforię, a nawet jeśli , to ja bym już nie chciał mieć większej euforii :D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 1198 / 8 / 0
miksowal juz ktos 6-APB i 4-aco w dawkach powiedzmy 180mg:50mg ?
  • 63 / / 0
Ja nie widzę potrzeby , mnie aż nadto wystarcza 125mg + 33mg
Tak samo jak Gluciorro niechciałbym już mieć lepiej ;)
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
nie to zebym po ostatnim razie czul niedosyt, ale jestem ciekaw jakby to wszystko wygladalo po takich dawkach. W wtorek opisze efekty jesli dam rade cokolwiek napisac :-)
  • 613 / 20 / 0
O kurde, to koniecznie wskocz w jakiś kaftan bezpieczeństwa albo przypnij się czymś do podłoża, bo nadmiar szczęścia może cię rozsadzić lub wypierdolić w kosmos %-D Czekam na relację!
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 183 / 2 / 0
Ja pamietam, ze jak jadlem 25mg aco i 125apb to powiedzialem, ze chcialbym wrocic czas i zamienic te 25mg aco na 50mg, myslalem sobie - spokojnie bym podolal, mam nad wszystkim kontrole i jestem bogiem :D Taaa, patrzac na to co zrobilo ze mna 33mg aco i 125mg apb + kiepskie s&s nie chce sobie nawet wyobrazac jak wyglada 50mg :D czekam na raport, zostaniesz zmiazdzony - to jest pewne :D
  • 1198 / 8 / 0
wlasnie troche ten miks sie odwlecze. Dzisiaj nie mam dobrego s&s ani zadnego neuroleptyka na sytuacje awaryjne.

a przedewszystkim nie dostalem zamowionego odtwarzacza mp3 a nie widzi mi się na takiej poteznej bombie lazic bez muzyki bo jeszcze bym jakiegos sasiada zagadal ;-)
  • 1293 / 20 / 0
ej, próbował ktoś miksu 33mg 4-HO-MET plus 125mg 5-API, bo dziś mamy zamiar spróbowac takiego czegos. W jakich odstepach czasu to przyjmowac i czy to bezpieczne i czy fajnie wyjdzie, bo wydaje mi sie ze powinno byc si, ale nie znalazlem takiego mixu :D
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
wpierw 5-API a po pol godziny ho met. Wyjdzie super :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.