ale na miasto troche strach z takimi sprzętami chodzić.
czyli, ze cybuch jest do gory nogami? a bakanie nie wypada?
Aha i te siteczka mozna chyba za ~1 pln kupić.
Jean Cocteau
w sumie jest to dosyć nowy neews znany w moich stronach od tego roku dopiero (5 miesiecy?)
wie ktoś jak zrobic "wiadro bez wiadra" (wszelkie sprzety typu wanny, jeziora, stawy, kible tez wypadaja z gry)?
Wydaje mi się że ktoś juz o tym pisał na forum, ale może mi sie tylko wydaje...
Tak czy inaczej:
KTO ODPOWIE NA PYTANIE DOSTAJE 5 NASION outdoormix odemnie. - tylko w przypadku jeżeli jeszcze nikt nie pisał o tym na forum.
No i zeby nie było tak latwo to podajcie mi jeszcze odmiane marii która ma zapach kawy :) (odmian takich jest troche)
Pozdrawiam i powodzenia hehehe
PS: Konkurs jest ważny do soboty (15.07.2006) do godziny 10:00 wszystkie posty wysłane później się nie liczą :)
woda uchodzi przez dziure i zasysa bucha do butli z odpalonego szkła:)
[wiem z dośw. nie z forum] he he
early misty chyba
Jean Cocteau
dobson znajdz mi gdzies gdzie jest napisane ze ma kawowy zapach lub daj inny strain, a potem wyslij mi pm'a z adresem i wysylam ci 5 nasionek outdoor'mix tylko ze w tym roku juz jest za pozno zeby je sadzic zostaw sobie za rok :)
pozdro
pierwszy post, i trzeci od końca;)
Jean Cocteau
PS. znalem odpowiedzi na oba pytania :(
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Btw Jest ktos z Kielc ? mozna cos skrecic pzdr
Karpiagga pisze: A mi sie najlepiej pali z fajki wodnej aka Bongo or sth ^^
Btw Jest ktos z Kielc ? mozna cos skrecic pzdr
Ulubione metody (od najlepszej do najgorszej)
-ciśnienie z 2 l butelki PET (to jest wymiatacz, da się złapać jednym buchem całą nabitkę jak ktoś umiejętnie zasysa)
-bongos (obowiązkowo z tuboguzikiem)
-faja wodna mojej roboty z podwójnym systemem filtracji (bardzo czysty, nie gryzący i mniej szkodliwy dym)
-zwykła szklana tuba (czyt. fifka)
-opalanie tuby
-skręcik (oczywiście czyścioch, nawet jak ktoś mnie częstował z tytoniem to domawiałem - patrz pierwsze zdanie)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.