ale na miasto troche strach z takimi sprzętami chodzić.
czyli, ze cybuch jest do gory nogami? a bakanie nie wypada?
Aha i te siteczka mozna chyba za ~1 pln kupić.
Jean Cocteau
w sumie jest to dosyć nowy neews znany w moich stronach od tego roku dopiero (5 miesiecy?)
wie ktoś jak zrobic "wiadro bez wiadra" (wszelkie sprzety typu wanny, jeziora, stawy, kible tez wypadaja z gry)?
Wydaje mi się że ktoś juz o tym pisał na forum, ale może mi sie tylko wydaje...
Tak czy inaczej:
KTO ODPOWIE NA PYTANIE DOSTAJE 5 NASION outdoormix odemnie. - tylko w przypadku jeżeli jeszcze nikt nie pisał o tym na forum.
No i zeby nie było tak latwo to podajcie mi jeszcze odmiane marii która ma zapach kawy :) (odmian takich jest troche)
Pozdrawiam i powodzenia hehehe
PS: Konkurs jest ważny do soboty (15.07.2006) do godziny 10:00 wszystkie posty wysłane później się nie liczą :)
woda uchodzi przez dziure i zasysa bucha do butli z odpalonego szkła:)
[wiem z dośw. nie z forum] he he
early misty chyba
Jean Cocteau
dobson znajdz mi gdzies gdzie jest napisane ze ma kawowy zapach lub daj inny strain, a potem wyslij mi pm'a z adresem i wysylam ci 5 nasionek outdoor'mix tylko ze w tym roku juz jest za pozno zeby je sadzic zostaw sobie za rok :)
pozdro
pierwszy post, i trzeci od końca;)
Jean Cocteau
PS. znalem odpowiedzi na oba pytania :(
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Btw Jest ktos z Kielc ? mozna cos skrecic pzdr
Karpiagga pisze: A mi sie najlepiej pali z fajki wodnej aka Bongo or sth ^^
Btw Jest ktos z Kielc ? mozna cos skrecic pzdr
Ulubione metody (od najlepszej do najgorszej)
-ciśnienie z 2 l butelki PET (to jest wymiatacz, da się złapać jednym buchem całą nabitkę jak ktoś umiejętnie zasysa)
-bongos (obowiązkowo z tuboguzikiem)
-faja wodna mojej roboty z podwójnym systemem filtracji (bardzo czysty, nie gryzący i mniej szkodliwy dym)
-zwykła szklana tuba (czyt. fifka)
-opalanie tuby
-skręcik (oczywiście czyścioch, nawet jak ktoś mnie częstował z tytoniem to domawiałem - patrz pierwsze zdanie)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.