Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 101 / / 0
Coś nie mogę edytować mego posta,więc pisze niżej.Zapomniałem zapytać czy już mogę podciąć,jeżeli tak to w jaki sposób,bo nie mam pojęcia.
  • 1027 / 5 / 0
Jeszcze nie podcinaj. Podcina się po to żeby był lepszy dostęp światła. Ale Twojej nie musisz bo jest jeszcze za rzadka. 18 cm krzaczków nie opłaca się przesadzać, dopiero jak zacznie kwitnąć możesz dać do większej doniczki.
  • 111 / / 0
Plan na weekend - wypad z miasta do domu na wieś na w poszukiwaniu spota...
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012 przez Epiornis, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 528 / 4 / 0
Kwitnących roślin sie nie przesadza należy to zrobic wczesniej.
  • 101 / / 0
to dobrze jeżeli zabieram roślinkę na noc do domu,czy lepiej żeby była cały czas na balkonie?Ostatnio także zauważyłem,że liście jej raz opadają ku dołowi,a za jakieś parę godz już normalnie.OcB?
  • 202 / 1 / 0
Najlepiej cały czas na balkonie, aktualne temp. są bezpieczne dla konopi. Opadające liście na noc są normą. Poza tym, to wszystko było i jest, wystarczy poczytać i użyć opcji szukaj w googlach ;)
all you need is weed
  • 2466 / 15 / 0
Myślicie że zostawienie plantów na dwa tygodnie samym sobą jakoś poważnie im zaszkodziło ?? Niestety z czasem nie było jak się wyrobić i dopiero może w poniedziałek będę mógł.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 8103 / 909 / 0
Jak nie były podlewane to mogły trochę uschnąć,raczej nie zaleca się zostawiania na 2 tyg.Ja zostawiłem na tydzień i doznały lekkiego uszczerbku na zdrowiu,uschły trochę i z braku nawożenia zatrzymał się trochę wzrost.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1519 / 20 / 0
Oj tam, niektórzy robią tak że dają roślinki do ziemi a potem odwiedzają je dopiero żebym zebrać plon, ewentualnie wyrwać męskie, i jakoś roślinki żyją, bez żadnej ludzkiej ingerencji. Chyba ze naprawde jakaś susza była, wtedy raczej wypada podlać
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1027 / 5 / 0
Jak się pogoda nie zjebie diametralnie - czyli nie będzie ulewy albo wielkiej suszy to roślinom się nic nie powinno stać.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.