ODPOWIEDZ
  • 1251 / 4 / 0
A nielegalne?

Testowałem 3,4 DMMC od jednego z najwiekszych RC, ale tez posiadajacego opinie sredni-jakosciowego.
Przez 10 min czulem sie jak na mefowym speedzie bez euforii, dopiero potem wchodzila serotoninka i ciepelko, rozleniwienie - choc do metylonu brakowalo tej substancji bardzo duzo.
6-APB, MDMA i M1 moim zdaniem sa z zupelnie innej polki w stosunku do 3,4 dmmc, choc probowalem tylko jednego sortu.

mefedron przebil metylon?
Nie chce mi się wierzyc, ze zyjemy w tak glupim spoleczenstwie, gdzie ludzie wola fete ponad mdxx a mef ponad bk-MDMA.
A jednak wydaje sie byc to realne :kotz:

Mysle, ze paczka z Chin moglaby wzbudzic pewne podejrzenia... Kameron czy Kolumbia z pewnoscia odpadaja : D
  • 2428 / 90 / 0
metylon można spotkac na czarnym rynku i co ciekawe wcale nie w kosmicznej cenie, bo tylko 50-60zł/g to jak za czasów legalności, no i jakość tak samo jak cena ^_^

Ja tam nie przepadam za mefedronem i metylon stawiam znacznie wyżej niż mefedron... baa jak do tej pory dla mnie,jeszcze nic nie przebiło metylonu jeśli chodzi o RC.

Jeśli nawet metylon daje efekty przy paleniu to i tak raczej freebase był by zdatny do palenia a nie chlorowodorek...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
W Warszawie metylon w 2011 stał po 160 zł za gram o wysokiej czystości (minimum 80%)

Gdyby byl po 50 zl.... Nie mialbym obecnie zdrowia na cokolwiek :)
  • 2428 / 90 / 0
160 ? buhaha kurwa to nawet za mefedron tyle nie wolali :E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
Hahaha astralny z Ciebie niezła gimbaza. U mnie w mieścince 20tyś ludzi metylon już po delegalizacji kupowałem po 60zł 1.0 z wagi. Przy zakupie 5gram cena była 200. jakość jak zwykle,zajebista
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1251 / 4 / 0
Mieszkam w dużym europejskim miescie - tu wszystko jest drogie.
To, ze na Twojej wsi zabitej dechami, gdzie psy dupami szczekaja, metylon jest w niskiej cenie, nie oznacza, ze wszedzie bedzie wynosila tyle samo.

mefedron jest sporo tanszy od metylonu ale moim zdaniem - nie wart tej ceny.
Za to dobry metylon jest dla mnie wartosciowszy od MDxx, ktore na ogol wszedzie plasuje sie w okolicach 220-250 zl.
  • 2362 / 29 / 0
kupowanie metylonu za 160zł to desperacja czy skrajny debilizm?
BS
  • 1251 / 4 / 0
W niektorych miejscach to norma choc czasem desperacja.
  • 2428 / 90 / 0
Nie to szczyt frajerstwa... :-/ Ale, niech se kupuje nawet i po 200zł/g %-D
Czy Ty nie jesteś czasem policyjną kurwą ? :huh: klepiesz takie posty pełne bzdur i ciągle to piszesz jaką absurdalnie wysoką cene zapłacisz za motyla :-/ Lepiej uwożejta, bo pewno tyko czeko na PiM`ke wiadomo z czym %-D
  • 37 / / 0
astralnykutas pisze:
W Warszawie metylon w 2011 stał po 160 zł za gram o wysokiej czystości (minimum 80%)

Gdyby byl po 50 zl.... Nie mialbym obecnie zdrowia na cokolwiek :)
Sorrry bujdy wciskasz albo ktoś cię w ciula ostro robił. W zeszłym roku miałam w wawce czyściutki metylon po 50pln/g i kupowałam to regularnie ale absolutnie nie ćpałam tego na co dzień, bo się nie da. Do tej substancji przynajmniej z tydzień trzeba było robić przerwę, bo mózg nie wyrabiał z produkcją serotoniny potem nawet dłuższe przerwy. Po co ciągle ładować w siebie taki keton skoro nawet nie poczujesz efektu. To nie jest do cholery Mefedron.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.