i na pierwszy raz sypnij sobie proszku wielkosci 1/4 lepka od zapalki.
przez kilka pierwszych palen trzeba sie zapoznac z dawkowaniem "na oko", potem juz jak sie nabierze wprawy to wiadomo ile sobie sypac zeby bylo dobrze.
Ha ha ha na tym zadupiu gdzie mieszkam nawet lufy nie ma w slepie, to chyba z folii spróbuje jeśli przyjdzie jeszcze w tym tygodniu. Albo zrobię sobie waporyzator z żarówy :) Z tego co wyczytałem ktoś też na papierosa sypał...
revolutionaction pisze: Z tego co wyczytałem ktoś też na papierosa sypał...
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ja wlasnie 2 dni temu skonczylem 1g ur-a i nie czuje kompletnie zadnych negatywnych efektow a juz na pewno nie czuje zadnego "skreta" jak to niektorzy tutaj twierdzili.
wlasciwie to po miesiacu jarania tego kanna, czuje sie lepiej niz po miesiacu jarania zielska. :huh:
ile wogole trzeba odczekac przy ur144 aby tolerka spadla do zera?
eso pisze: wlasciwie to po miesiacu jarania tego kanna, czuje sie lepiej niz po miesiacu jarania zielska. :huh:
BTW zrobiłem maczanke 1:10, na początku jak częstowałem kumpli to wystarczało spalić 1 lufke na 3 i każdy był mocno urobiony, pod koniec musiałem sam spalić dzidke :D
Tak więc tolerka rośnie oj rośnie... :)
eso pisze:ile wogole trzeba odczekac przy ur144 aby tolerka spadla do zera?
Ja właśnie kończę testować ur-144 w proporcji 0,5g:13 .
Według moich opinii co do tego kanna , to muszę napisać że kanna bardzo dobry ;-)
Trochę słabsze od am-2201 , ale w ur-144 bardziej odpowiada mi profil działania .
Działanie bardzo pozytywne , bania nie jest pusta tak jak w przypadku wielu kanna ,gastro na wysokim poziomie co u mnie jest wielkim plusem ,zmysły mocno wyostrzone .
Przy wyższych dawkach ,bania mocno dysocjacyjna .
Co do tolerancji to nie wzrasta tak szybko , przez pierwsze 2-3 dni działanie utrzymywało się nawet do 2h,teraz działanie utrzymuje się w granicach od 30min do 1 h.
Działanie bardzo oddziałuje na sferę fizyczną.
Do minusów mogę zaliczyć mocne zmulenie w przypadku dopalania .
Przy ciągłym dopalaniu , kanna mocno osłabia i czuć ogólne zmęczenie .
Ale gdyby palić to raz na 2-4 dni byłoby naprawdę spoko :-D
Mimo to bardzo polecam ten kanna .
Według mnie kanna bardzo przyjemne ale do ciągów to się nie nadaje .
Trochę się rozpisałem ale jestem pod natchnieniem urki ;]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.