Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
anonimowy_uzytkownik pisze:A co, myslisz ze ludzie ktorzy maja pojebana osobowosc nie pisza z sensem?
Stan hipomaniakalny mam jak dotychczas na każdym antydepresancie. Po sertrze około miesiąca, po citalopramie tydzień...
revolutionaction pisze:Paroksetyna najmocniejsza z tej grupy.
thebigbos pisze:Najmocniejsza nie znaczy najlepsza. Gdy się dobrze spojży to każdy ma inny profil działania, pomimo należności do tej samej grupy.
Abraxas pisze:Ja mam podobne odczucia co do tej chemiczności sertry, ale to własnie jest to co mi sie w niej podoba, bo czuje jej działanie.
Abraxas pisze:Działania paro w ogólne nie czułem, byłem tylko "numb" i kupa uboków.
Potrzebuję antydepresantu PODOBNEGO DO SERTRALINY (mam alergię na nią)! Co byście polecili? Może wenla jest bardziej podobna, co?
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.