Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Po 2 tygodniach nie zaobserowowałem jeszcze żadnych skutków ubocznych ,a korzyści są niebagatelne,w zasadzie dopiero sie przyzwyczajam do funkcjonowania na takich obrotach, dlatego szukam bardziej zaprawianych w boju moze powiedzą na co trzeba uważać ?
za to pod jezyk zajebiscie! zaczełam od 1 ml gbla, tak symbolicznie, ale ze prawie na czczo zrobiłam, to zadzialal prawie od razu i to o dziwo full euforycznie, było wykurwiścieeeeeee, muzyka na maxa w glosnikach, a ja nie moglam usiedziec w miejscu :D
pento wzielam, hm, tak jakby 2 x na opuszce palców pod język :-D i euforia się utrzymała, dalej skakałam po mieszkaniu w rytm muzyki :D potem wlaczyl mi się słowotok, ciągle się śmiałam, czułam się inteligentna i nie miałam żadnych oporów z żartowaniem, czy jakimiś rozkminami totalnie z dupy :) no i jasność umysłu, wieksza płynność mówienia, łatwiejszy dobór słow, a wiec i wieksza elokwencja :D
zajebistość! :D no i nawet długo trzymało w sumie, ze cztery godziny? (euforia pol godziny, potem mocno podniesiony nastrój)
primum non nocere
Jestem zielony w temacie zmian zachodzących w mózgu po spożyciu danej substancji i jestem zbyt tępy na ogarnięcie tego. Wiem tylko czego z czym łączyć nie wolno. Zażywam z przypisu lekarza alprazolam i mianserynę na noc. alpra raczej nie będzie się "gryzła" z pentedronem a mianseryna?
2. Przyzwyczajeni do osiedlowego "władka", po niewielkich ilościach zostali wypierdoleni z butów. Pobudza silniej, i uzaleznia bardziej niż osiedlowy śnieg. Czy przypadkiem związek nie ma czegoś wspólnego z metaamfetaminą, skoro niektórzy zdecydowanie bardziej wolą go od amfetaminy? Niektóre ketony, lub mixy maja potencjal wiekszy niz uliczne zabawki, nie uważacie?
Dziwny głos w glowie, który ciagle cos pierdoli bez sensu totalnie, czasem irytuje, to normalne po przerobieniu dużych ilości pentedronu ? ;) Idzie sie przyzwyczaic, hehehe.
Z powodu zdrowego rozsądku zapytałem bo przeczytałem w ulotce że nie można leku łączyć z iMAO czego zbytnio nie rozumiem ale co zapewne przyda się komuś:)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.