Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Substancja to najlepszy dysocjant jaki bralem. Euforia przy wejsciu graniczy z mania, nie moglem ogarnac tego szczescia i empatii. Glowna euforia trwa z 40 minut poczym robi sie bardziej "gleboko".
Kurwa niektore mysli na tym 3-MeO-PCP to podchodzily pod jakies maniakalne pokusy. Musialem sie ogarniac, zeby nie wstac z lozka i pisac ludziom jak zajebiscie sie czuje. Mialem tez cisnienie na ponowna dawke, caly czas bylo mi brak.. Czulem sie tak dobrze, ze chcialem jeszcze lepiej,
Czegos takiego jeszcze nie doswiadczylem, chyba, ze empatia na niektorych stymulantach/euforykach. Nie chce robic reklamy, zeby ludzie nie przesadzili z ta substancja i rzad jej nie zbanowal przez rozglos w media.
Ciekawe jakby sie sprawdzilo I.V... Kurwa, pewnie euforia niedowytrzymania.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.