Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 43 / 2 / 0
Nazwa: Podwójne wiśnie
Kolor: biały
Kształt: okrągłe (podziałka z tyłu) duża, płaska.
Logo: jak sama nazwa wskazuje
Gdzie:0-74
Cena: 15 zł
Kiedy: styczeń 2012
Sposób przyjęcia: Hop, siup, jedna sztuka do żołądasa.
Sposób działania: Ładuję się ok. 40 min. Po czym zaczyna robić się ciepło i pluszowo. Chęć kontaktu z innymi osobami był przeogromny. Fale energii, raz biegałem od jednej osoby do drugiej, a za 15 min. chciałem jedynie siedzieć i rozpływać się w fotelu. Peak trwał jedynie jakąś godzinę lub dwie. Obstawiam MDEA lub MDA, mam wątpliwości czy to MDMA. Co nie zmienia faktu, że jedna wisienka całkowicie mi stykała i nie chciałem więcej.

Ocena: 9/10.
  • 2 / / 0
Nazwa: Diament
Kolor: Bialy
Ksztalt: okragle
Logo: Diament ;)
Gdzie: Belfast/Antrim (Irlandia Polnocna)
Kiedy: Dawno, rok 2009
Sposob przyjecia: Doustne
Jak dziala: Pierwsza w zyciu pixa jaka bralem to byl wlasnie diament, wchodzi okolo 25-30 minut, bardzo mocno, kolory ostrzejsze, milosc i sympatia, rozgadanie :) jak zwiekszalem dawki tak do 4 tabletek to bylo w porzo efekty sie nasilaly i poczulem lekko ze ustepuje zmeczenie i raz bylem smutny, raz wesoly, raz wkurwiony itd..., po 5 tabletce jest kompletny odlot :D dochodza halucynacje wzrokowe, dziwne humorki, czasami strach, bardzo mocno sie wkrecaja dziwne rzeczy ;d i nieumiem opisac tego uczucia jak sie po tym muzyki slucha.. cos niesamowitego, milosc do swiata i wogole, polecam. Tak jak co, slyszalem ze diamenty w okolicach belfastu sa namaczane w kwasie albo jakies innej substancji ktora zwieksza halucynacje. Zjazd niestety jest okropny :/

Ocena: 8/10
W ielkiej
  • 6 / 1 / 0
Nazwa: Podwójne Białe Wiśnie
Kolor: Biały
Kształt: Okrągła , przedziałka z tyłu , rozmiar standardowy? :)
Logo: Podwójna Biała Wiśnia (Rok temu też miałem okazję konsumować i logo było troszkę inne , konkretnie chodzi o kształt gałązki )
Gdzie kupione: Miasto zielonego dębu
Kiedy kupione: Marzec 2012
Sposób przyjęcia: Oczywiście doustnie ( Pierwsza o godzinie 23:00 następna 23:30 )
Opis działania: Wchodzi po 40 min.. Zaczyna się robić euforycznie , ciepełko ogarnia ciało , muzyka brzmi całkiem przyjemnie w szczególności mocne brzemienia minimalowe :rolleyes: Troszkę nie potrzebnie wrzuciłem dwie bo tak jak kolega wyżej wspomniał jedna wystarczy w zupełności na samotne wojaże. Ja również nie obstawiam na MDMA i na dodatek mam wrażenie , że jednak troszkę fetki ktoś tam dorzucił.. Siedząc na fotelu i rozpływając się przy muzyce trip trwał ponad godzinkę. Zła nie jest choć bywały lepsze ;)
Ocena działania: 7/10

Ps. Dodam , że to mój pierwszy post! Pozdrawiam Miśki :)
  • 26 / 2 / 0
Nazwa: Divers
Kolor: szary
Kształt: okrągła
Logo: [ external image ]
(ten czerwony trójkąt w środku koła)
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: kwiecień 2012
Sposób przyjęcia: oralnie

Opis działania:

1sztuka, Długie ładowanie ponad godzinę, zaczyna wchodzić na uszy, muzyka bardziej podoba się niż zwykle, trochę wyostrzony słuch, robi się gorąco dopiero po jakiś 1:40h zaczyna się prawdziwa faza, śmiech ze wszystkiego, dziwne uczucie w oczach, niektóre obiekty inaczej widać intensywnej i z poświatą np rozbite szkło oświetlone latarnią mieni się jak diamenty bardzo intensywnie normalnie prawie bym go nie zauważył. Podniesiona samoocena i odwaga, mówienie różnych głupich rzeczy i śmiech z nich oczywiście też głupawy :D. Normalne rzeczy np reklamy na ulicy lub programy w telewizjy wydają się dziwne, jakby z innego świata, łatwo przestraszyć się nagle wyłaniających się osób z za rogu itp :p strasznie dziwna akcja czasem działa lekko jak serum prawdy ale da się powstrzymać. Wzmaga działanie alkoholu - da rade upić się dwoma piwami, ale nie polecam bo już po jednym piwie robi się nie dobrze w żołądku działa długo, trzymało od 1 - 6 rano , podczas oczywiście nie da się zasnąć , źrenice jak złotówki, lekko podwyższona potliwość i od czasu do czasu wielkie rumieńce na twarzy. uczucie odrealnienia ale lekkie.

Jedyna ale duża wada - u mnie wystąpił na drugi dzień straszny ból głowy jakby wielki kac po mega popijawie..

Ocena działania: 7/10
  • 40 / / 0
Nazwa: Defqon.1
Kolor: Czerwony - identyczny jak w Q-dance widzianych jesienią/zimą zeszłego roku.
Kształt: okrągła
Logo:
[ external image ]

Gdzie: małopolska/Kraków
Data: Kwiecień 2012
Sposób przyjęcia: Jeszcze nie testowane
Opis działania: Jeszcze nie testowane
Zdjęcie:
[ external image ]

Zawartość: 170mg MDMA według pills raportów
Cena: 30PLN/szt. dostepne było zaledwie 8 pillsów.
Notka: Podobno mały rzut - pewnie jednorazowy import. Jeśli komuś się uda znaleźć to brać w ciemno.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012 przez silek65, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1252 / 4 / 0
Nazwa: Siodemka z korona
Kolor: Zielony
Kształt: Okrągła
Logo: Siodemka z korona
Gdzie kupione: Wawa
Kiedy kupione: Marzec 2012
Sposób przyjęcia: Doustnie loading ok 50-60 min
Opis działania: Nieco psychodeliczna, dziala raczej pod dopamine, prawdopodobnie jakas fenetyloamina.
Malo wizuali raczej ciezkie rozkminy, nie jest euforyczna, nieco mdli.
Ocena: 2,5/10

Nie polecam, cienizna straszna
  • 11 / / 0
Nazwa: Smajle
Kolor: Niebieskie
Kształt: Okrągła
Logo: " :-) "
Gdzie kupione: Grudziądz (Kujawsko-Pomorskie)
Kiedy kupione: Maj 2012
Sposób przyjęcia: Doustnie loading ok 50-60 min
Opis działania: Głęboka empatia. Uczucie miłości do wszystkiego i wszystkich. Pozytywny wpływ na nastepny miesiąć. Mysle ze dużo MDMA.
Dodatkowe info: Najlepsze piguły jakie brałem i załuje, że nie wziąłem hurtowo. Teraz są te same ale juz zasmiecone
Ocena: 10/10
  • 78 / 1 / 0
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: białe
Kształt : okrągłe
Logo: mitsubishi
Gdzie kupione: wwa
Kiedy kupione: maj 2012
Sposób przyjęcia: dwie oral, potem w przeciągu 3 godzin jeszcze dwie nosem
Opis działania: kompletny brak działania przy oralu i tylko delikatne chwilowe pobudzenie przy sniffie. Dno, lipa i tragedia. Spdziewałem się czegoś lepszego po prawie rocznej przerwie od ostatniej pixy
Ocena działania: 1/10
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 260 / 3 / 0
Nazwa: LV (Louis Vuitton)
Kolor: Zielony + czerwone plamki (malo)
Kształt: okrągłe
Logo: Literki LV .
Gdzie: POMORSKIE
Cenia: 12 zl
Kiedy: od maja do wczoraj :)
Sposób przyjęcia: POLYKANIE (nosowo tez probowalem)
Opis działania: Szybkie myslenie, miekkosc w calym ciele, idzie sie po nich niezle zawiesic na jednej rzeczy i rozgadac sie w chuj, w ilosci 2 w gore powoduja rzeznicki szczekoscisk (po 3,5 + feta mialem morde jak sztaplarke przez nastepny dzien nawet), niezle wygina ryj momentami, OEVy tez byly (plywanie i te klimaty) .

Ocena: Do konca nie jestem pewien czy to moze byc MDMA, moze cos innego (MDxx) albo cos z 2-Cx . niebawem nabywam 2-CP i 2cc takze bede mial porownanie . 8/10 :)
  • 121 / 2 / 0
Nazwa:ekstazy
Kolor: Biały
Kształt: okrągłe
Logo: bez loga
Gdzie:Lubuskie
Waga: 155mg
Działanie: po 1h-7h działania,euforia,empatia słaba, duszności na początku , halucynacje wzrokowe: obraz faluje, po euforii dobre samopoczucie jeszcze przez 2h, zejście paskudne jak zwykle po takich zabawkach ale kolejne 2 dni podejrzanie wesołe :)
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.