Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 597 / 2 / 0
Z ketonów polecam ~170mg eth-cat w mikroigłach + ~70mg 3,4-dmmc (śnieg taki, biały piasek) rozpuścić w 3/4 szklanki wody i wypić. Ethcat dobrze pobudza (ale nie daje jakiejś speed pizdy, więc jeśli ktoś lubi to nie dla niego) i daje zajebistą euforię zwłaszcza na wejściu, a 3,4-dmmc relaksuje i sprawia, że robi się ciepło, miękko i miło ;) Do ewentualnej dorzutki polecam już eth-cat sam, większe ilości dmmc mają tendencje (u mnie przynajmniej) do męczenia serducha. Ale mix mega si, najlepsze jak narazie w mojej karierze wykorzystanie beta ketonów :)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 617 / 5 / 1
Pewna osoba ma sporo etkatynonu, etlofenidatu, troche pmppp, alfa pvp, 3,4dmmc, pentedron. Osoba ta bardzo lubi miksy, ale nie zna się na rc. Co doradzicie ? Jakieś 2-3 miksy, 2 na noska, 1 może być na bombkę.
  • 2428 / 90 / 0
Doradzimy poczytac... :-|

Do fciongania:
pentedron + etkatynon
pentedron + a-PVP
etkatynon + pMPPP
etkatynon + a-PVP

Dopapy:
3,4-DMMC + pentedron
3,4-DMMC + etkatynon
3,4-DMMC + a-PVP
etkatynon + pentedron

Jakie dawki ? to Ci nie napisze bo nie pamiętam dawkowanie dla normalnych ludziów... lepij nie byde doradzał bo jeszcze ktoś se kszywde zrobi :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Ktoś pisał, iż wciąganie tego przez nos to jak wciąganie szpilek w moim wypadku było luźno zero bani jakoś nie wiem za mało wciagłem chyba z 50mg, ale spoko odłożyłem brefedron na koniec i polecam mixa wszystko po trochu po tyle samo to idzie tak receptura już podaje sekunda:

mppp
ethcat kryształ ten taki fajny wiecie
bufedron

i robimy tak wszystko do "gara" he he w proporcjach 33 / 33 / 33 czyli każdego po tyle samo (można bufa troche więcej albo mppp, ale nie ethcat kryształ i jest miazga pierw małe kreski po 80 mg max później odczekać wysmarać i duża z 200 tak i korba masakra piwa jakieś smakowe redsy sunshine na przykład i dobra muza i komputer ładnie stymuluje nie trzepie, że nie wiadomo co się dzieje, a jest dobrze i można funkcjonować. Po godzinie kolejna 150-200mg tego samego mixa. Później powinno już trzymać długo długo i sie fajnie pisze i fajnie pracuje. Polecam ograniczyć papierosy podczas tego mixa i starać się, żeby nie spływał towar do przepony jak się krztusicie, albo na wymioty to odkaszleć wysmarkać wycharać, bo to jest właśnie ten tak zwany nadmiar, co później jest niedobrze.
Do bomki do żołądka nie próbowałem, ale myślę, że by zrobiło za bardzo mocno, bo kryształ ethcat ten taki wiecie dobry zauważyłem ma to do siebie, że w żołądku jakoś troszunia mocniej bynajmniej na mnie działał lepiej kinol. Pozdrawiam, życzę udanej zabawy!

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1125322. ... z1uZTLydrO
  • 397 / 3 / 0
W głowie mi takie dwa dopapne cuda siedzą, tylko nie wiem jak z bezpieczeństwem i proporcjami.

1. etylon + etylofenidat
2. brefedron + etylofenidat (tutaj doczytałem, że nie warto, ale może ktoś testował i ma inne odczucia?)

Ewentualnie etylon + brefedron + etylofenidat %-D

Hm?
  • 44 / 1 / 0
brefedron+pentedron+Dimetokaina (25/25/50). Profil dzialania podobny do kokainy. Wypierdala z butów, i mocno poprawia samopoczucie. Czujesz się jak Bóg, możesz wszystko. Działa stosunkowo krótko. Dociąganie daje efekt, jednak po 24h to gra nie warta świeczki.

Dobre na impreze. Do ciągów nie polecam.
  • 3206 / 175 / 0
Hej, czy połączenie MDPV (na którym już jestem, średnia dawka erowidowa) z 3-FA będzie bezpieczne? Jeśli tak, czego mogę się spodziewać?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Efekty 3-FA zapewne będą wzmocnione , szczególnie "Clear Head Stimulation" powinno być jeszcze zajebistsze od i tak zajebistego po samym 3-FA ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Jakie proporcje polecacie do kombinacji metylonu i 4 mec?
  • 2428 / 90 / 0
1:1 z M1 %-D
btw - niech mu ktoś dopierdoli jeszcze pare łornów to może to go naumie szukać samemu informancji ^_^
Ostatnio zmieniony 27 maja 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.