Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 3 / 0
Już 3 vendorów ma ten specyfik. Oficjalnie reklamowany jako analog 4-MEC, dlatego wrzucam do B-K.

Zastanawiam się czy wziąć, lipa jakaś, chwyt marketingowy, czy naprawdę coś w tym jest?

Dodaję wzór (z niepewnego źródła)

[ external image ]

I Nazwę pełną substancji: (również z niepewnego źródła)

4-bromoetkatynon

I Uwaga!

Co mi się zajebiście spodobało,

Podobno działa najlepiej sniffem :-D
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6165 / 434 / 12
Struktura jak najbardziej sensowna, mniej sensownym wydaje mi się wprowadzanie tego na rynek - choć nie próbowałem. Grupa N-etylowa przy para-alkilowych beta-ketonach osłabiała aktywność katecholaminergiczną związku, w porównaniu do grupy N-metylowej - były zatem mniej stymulujące. Czym zaefektuje taki zabieg w przypadku związku, który już w N-metylowej wersji miał nikłą/żadną aktywność katecholaminergiczną?

4-bromoetkatynon to nazwa skrócona. Pełna nazwa brzmi 1-(bromofen-4-ylo)-2-etylaminopropan-1-on.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 122 / 3 / 0
Czyli jakie w skrócie byłoby jego działanie?

Jeśli 4MEC, to słaby 4MMC. A 4BEC to słaby 4MEC.

To wychodzi na to, że 4BEC będzie ultra słabym mefedronem? Czy wogóle nie będzie miał działania? Gram w nos by coś poczuć?

Bo zastanawiam się czy warto kupować. Czy raczej skusić się na nowy sort etylonu lub 4-FMA.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Zaro , zaro bo tero mi sie wszystko popierdoliło :blush: 5-BEC to brefedron z grupą N-Etylowom ? :huh:

Jak już to ten twój ultra słaby mefedron to prędzej etkatynon
Ostatnio zmieniony 05 maja 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
etkatynon na mnie bardzo źle działa. Dlatego chciałem spróbować 4-BEC, analoga 4-MEC, jak to teraz szumnie nazywają. Spróbuję i zdam relację, jeśli ktoś mi tylko pomoże z tym http://talk.hyperreal.info/neuroleptyki ... l#p1122802

Bo nie wiem czy w ogóle jest sens.

Jak coś to jakie dawkowanie sniffem? 1,5 dawki 4-MEC? Więcej, mniej?
  • 3206 / 176 / 0
Poczytaj o dawkowaniu 4-BMC, dużo lepszy odnośnik

jak kupisz to powiedz jakiego koloru i konsystencji masz ten sort
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
4-BMC bardzo chętnie. brefedron wygląda obiecująco i chętnie sprawdziłbym nowy sort. Ale jak będzie się komponował z moim neuroleptykiem Amisan? (Solian)
  • 2428 / 90 / 0
Nie ździw sie jak dostaniesz worek podpisany 4-Bromomethcathinone HCL :moody: bo jedna osoba co miala dostac 4-BEC dostala 4-BMC %-D :wall: :wall: :wall:
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 5 / 0
Niejedna osoba...
Jeden dostawca postanowił sobie bezczelnie wyciąć numer sprzedając 4-BEC wcale go nie mając. Później pomimo stałej info na stronie głównej zniknął z oferty.

[ external image ]
  • 122 / 3 / 0
Oj to bym się wkurwił. 4-BMC jest wszędzie i nie twierdzę, że jest zły. Ale 4-BEC ma działać snifem, o co mi teraz chodzi :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.