do szklarni wrzucac rosliny tylko pod koniec czerwca niewcześniej - niepomieszćżą się > trza ciać > rozgałęzia się > dużo małych topów...
a jesienią wilgotnosc tak duża że pełno pleśni ;/
Jestem w trakcie budowy szklarenki ktora bedzie miala maxymalnie poltora metra wysokosci w najwyzszym miejscu,
a super szeroka lub dluga jakos tez nie bedzie.
Wiec z tad moje pytanie jaka odmiane mam wsadzic zeby sie jakos miescila (tylko nie piszcie mi ze lowrider bo na to potrafie sam wpasc :D). W pierwszym zalozeniu chcialem kupic jakąś jedną femi i naginac ale teraz zaczynam sie obawiac czy taki holands hope mi sie tam wmiesci nawet naginany.
Na seed pl znalazlem Indica Pride z opisu wynika ze jest niska ale wolalbym sie dowiedziec co wy o tym sadzicie.
Teraz ja sie narzuce z pytaniem.
Jestem w trakcie budowy szklarenki ktora bedzie miala maxymalnie poltora metra wysokosci w najwyzszym miejscu,
a super szeroka lub dluga jakos tez nie bedzie.
Wiec z tad moje pytanie jaka odmiane mam wsadzic zeby sie jakos miescila (tylko nie piszcie mi ze lowrider bo na to potrafie sam wpasc ]
jesli chesz cos z sativ to bardzo dobrym wyborem byl by grapefruit z female a z indic fajny by byl skunk special
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Od strony sasiadow okryje konstrukcje czarną folią coby nie podglądali a z pozostalych stron przezroczysta :]
a wsadze tam 2 feminizowane holands hopy albo jednego holanda a reszte jakichs LR dla zabawy.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.