ODPOWIEDZ
  • 106 / / 0
synapse pisze:
Towar to prawie bialy proch-puder.
Prawie-biały to jest nowy sort który nie jest taki dobry jak poprzedni.

Co do 5-IT mocno wątpie żeby było bardziej euforyczne, próbowałeś już czy dalej domysły ? ;) [odpowiedź tutaj - surv]
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
Jak dla mnie to jakaś trutka na szczury zamówiłem 1g, przychodzi rano no i daje - połykam sobie ok 150 mg wyjebalo opor cos jakby pomieszanie koki fety i mefy , za to mojej dziewczyny nawet nie tracilo.. to samo kolegi , na drugi dzien taka samo dawka i co ? potworny bol łba i rozwolnienie , (nie wspomne juz po ultra zejsciu ponad godzinnym i rozjebanych oczach przez cały dzień ale to naprawde nie wygladalo normalnie i ogolnie uczucie jakbym sie czyms zatruł..)
  • 96 / 1 / 0
Miał ktoś przy wchodzeniu substancji uczycie jak gdyby "ściskania" tylnej części głowy u nasady?
  • 349 / 4 / 0
mihas1 pisze:
Jak dla mnie to jakaś trutka na szczury zamówiłem 1g, przychodzi rano no i daje - połykam sobie ok 150 mg wyjebalo opor cos jakby pomieszanie koki fety i mefy , za to mojej dziewczyny nawet nie tracilo.. to samo kolegi , na drugi dzien taka samo dawka i co ? potworny bol łba i rozwolnienie , (nie wspomne juz po ultra zejsciu ponad godzinnym i rozjebanych oczach przez cały dzień ale to naprawde nie wygladalo normalnie i ogolnie uczucie jakbym sie czyms zatruł..)

ciekawe co dostales, bo napewno nie to co ja :-/
tez ciekawe z ktorego zrodla, no ale "nie rozmawiamy o zrodlach" - a to błąd, bo takie sytuacje mogą się powtarzać.

mój sort jest zawsze dobry, lekko brązowy i 125mg jebie jak trzeba :cool:
ale ale - na pusty żołądek zaznaczam, bo przy pełnym jak raz wziąłem to nic mnie nie jebło
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2012 przez sieciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 174 / 3 / 0
mihas1 pisze:
Właśnie chciałem to samo napisać, poczęstowałem ludzi a tu muka ze smalcem. No ale tak będą robić póki nie wolno dyskutować o sklepach które są tu reklamowane. :nuts:
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
mihas1 pisze:
Działa dość kapryśnie, kwestia wielokrotnie opisywana tutaj. Ponadto nie bierze się tego codziennie. Substancja tutaj w niczym nie zawiniła, to ty jesteś debilem. Brawo
BS
  • 174 / 3 / 0
Niedoczytalem ze go wyjebalo, u mnie podano 120mg czterem osobom, jednej 170mg, z ktorych kazda trzezwa od roku i doswiadczenie ze zwiazkiem nikłe to jak to uzasadnić? Nic , doslownie nic.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2012 przez popierdolino, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 7 / 0
Wniosek z tego prosty że jest to chujowy sort jak na 4 osoby źle zadziałało w różnych dawkach. Popierdolilo a jak wyglądał ten sort? Beżowy proszek czy biały puder?
  • 174 / 3 / 0
beżowy proszek
  • 175 / 2 / 0
biały proszek - 120/130mg zadziałało lepiej niż idealnie, skutkując tripem życia :]. Dla mnie to jest psychodelik serwujący dużą dozę empatii - na pewno nie nazwałbym tego stymulantem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.