uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
wiesz, pomimo wszystko na wsi tez sa kumaci ludzie
Nie przeczę :) sam się wyprowadzam z wielkiej płyty
ktorzy jak poczuja zapach, moga ladnie kolo dupy narobic
Mogą, kolega stracił 4 krzaki po tym jak sąsiad go odwiedził i powiedział "Zadzwoniłem na policję w sprawie twojej szklarni" :)
orzej bede mial z suszeniem, nie mam za bardzo miejscowy ale to juz inny temat :P
Witam w klubie :) No i kończę ten obrzydliwy off-top
  • 78 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mp5 »
Jak dla mnie tylko sloiki.Uwazaj tylko na rence bo benda ostro jebac i najlepiej kup rekawiczki gumowe.Nie ubrodz sloika zywica a bendzie gicior.Odnosnie przypalow to 20 km przejechalem autobusem z 50 gramami topow dopiero co scietych i wszyscy sie oglondali i pytali co tak wali.Wiec otwieralem okna i dalej jebalo a ziolo bylo w workach i owinolem je jeszcez bluza.Po takich przezyciach postanowilem zainwestowac w sloiki.Jesli zakrecasz sloiki to zasadniczo nie ma wymiany powietrza(to nie komfitury ale zawsze jest bardzo bezpiecznie).Mozesz tez w marketach znalesc wielskie sloiki na gumke a nie na zakretke.One sa superszczelne i napewno nic nie poczuje nikt bo to niemozliwe.Pies policyjny jak ma wyczuc to i tak wyczuje wiec luzik zachowajcie.Pozderko
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Mozesz tez w marketach znalesc wielskie sloiki na gumke a nie na zakretke.
one sie nazywaja WEKA i rzeczywiscie beda dobre, skoro kisi sie w nich ogorki NIE MAJA PRAWA przepuszczac powietrza, czyli nie bedzie jebalo :D na 100% w nie zainwestuje, dzieki :)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
ooo mam te sloiki !!! bedzie dobrze, obym dotrwal do zbiorow, bo cholera przypal na spotach jest
  • 459 / 1 / 0
bo cholera przypal na spotach jest
jaki przypal? ktos sie kreci? ja jakbym zauwazyl kogos kolo mojego spotu od razu bym rosliny przesadzal, jest to chyba najglupsza metoda na starcenie roslin :/

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
hmm... no przypal... ktos tam sie kreci neistety !!! ale nie wiem czy strace je !!
  • 459 / 1 / 0
ja bym dla bezpieczenstwa przesadzil gdzies, ale zrobisz jak uwazasz, w koncu nie mozna tak od razu panikowac :)

• 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Mi też się szykuje przesadzanko :/ Miesięczna early misty czy ak-48, cholera wie bo to mix ale 'podobno' to ma być to :) Ma 30cm i rośnie w niezłym półcieniu (chociaż jak na swoją wysokość listki ma niezłe, jak dłoń więc może światła nie tak mało) Ostatnio zauważyłem po drodze na spota na środku drogi duży chwast a po bokach jakby ugniecione, ide dalej a tam jakieś 15m od krzaka zaryte w ziemi i zerwana wierzchnia warstwa trawy jakby ktoś ciągnikiem czy czym zachaczył. Jeżdżą po drewno cwaniaczki.... Więc poszukam za tydzień miejscówki lepiej nasłonecznionej i gdzieś tak ze 300m w las :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.