Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zawsze co najmniej 2 godziny przed tripem. Pamiętaj.
Switched my sulph to AJAX.
http://www.nutritionj.com/content/6/1/33 - nie wiem czy to już było, dużo informacji o grejpfrucie.
według tych doniesień
grapefruit jest silną toksyną anty-białko oraz anty-RNA, niszczy enzymy, co więcej niszczy matryce mRNA na których są budowane nowe enzymy, czyli opóźnia konieczną odbudowę. Niestety nie dotyczy to etapu tworzenia mRNA, chociaz może to i dobrze, bo w takim wypadku GP działałby miesiące i owoc na 100% zostałby zdelegalizowany już dawno temu
Planuję dziś 1350 mg deksa, ale gdzieś przeczytałem że wzmacnia działanie ( w przypadku niektórych substancji 15krotnie).
Tolerkę mam wyrobioną nawet nawet niestety, grejpfruta już zjadłem.
Czy taką jazdę przeżyję fizycznie? Nie zadziała te 1350 jak o wiele wyższa dawka?
Zawsze możesz zjeść te 225-300mg mniej, a nie pełną dawkę, jeśli obawiasz się "mocy" grejpfruta.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.