uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
ja wpakowałem z 90g do plecaka topow pocietych na pojedyncze lizaki po wstepnej obrobce na sopcie.
Mysle ze do srednniej wielkosci plecaka szkolnego wejdzie max 200G bez duszenia i kombinacji wielkich...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
ile srednio gramow wyciagacie z jednego krzaczora na oucie ?? pozdro
LIKEGROW
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
ja wyciagnołem około 90g ostatnio..

mysle ze takim standardem jest 50-150

musisz nawozic odpowiednio, trzymac odpowiednie ph ziemi, planty w naslonecznieniu odpowiednim i najlepiej podlewac je na calej pecie latem to mozesz nawet miec 200g> jak bedziesz mial plonodajna odmianke...
No i oczywiscie wysadzic je odpowiednio wczesnie zeby na wegu urosly duze...

Jak wysadzisz teraz to logiczne ze zbiory beda troche mniejsze ale i tak nie powinny byc ponizej 50g jak sie psotarasz...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 78 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mp5 »
Ja proponuje wziasc pare sloikow jak najwiekszych, wlozyc uciete szczyty, zakrecic sloiki i w droge.Ja tak zawsze robie:D.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Ja proponuje wziasc pare sloikow jak najwiekszych, wlozyc uciete szczyty, zakrecic sloiki i w droge.Ja tak zawsze robie:D.
i co kompletnie nic nie czuc, czy jednak wydobywa sie z tego lekki zapaszek? ja juz tez opwoli zaczynam sie nad tym zastanawiac, nie bede mial tego duzo (kolo 0,5kg) ale i tak lekki przypal tak sie z tym poruszac :/
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Rastuch, no co ty? Przejechanie przez centrum miasta w autobusie z plecakiem pełnym gandzi do przypał? :huh: :scared: :-) Ja mam w planie użycie słoika, takiego koło 3,5l. Powinien wystarczyć a jaki poręczny :) I żywicy nie zmarnuję.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wert »
ja wam powiem ze rok temu mialem troszke przypalu i musialem sie szybko pozbyc z domu tego co nie legalne i wsadzilem rosline tak 60cm z doniczka do plecaka turysatycznego takiego ze stelarzem, dobrze ze malo ludzi w autobusie bylo bo grzale mialem konkretna a potem tylko sie ogladalem co 10m za siebie czy patrol nie jedzie :d ale dalem rade, panowie nic trudnego, wystarczy patrolu nie spokac hyhy
  • 459 / 1 / 0
Rastuch, no co ty? Przejechanie przez centrum miasta w autobusie z plecakiem pełnym gandzi do przypał? :huh: :scared: :-)
a kto ci powiedzial ze ja z miasta jestem :P

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Jakoś tak mi się napisało, na wsi to żaden przypał, powiesz że to na pasz dla krówek :P
  • 459 / 1 / 0
wiesz, pomimo wszystko na wsi tez sa kumaci ludzie, ktorzy jak poczuja zapach, moga ladnie kolo dupy narobic. grunt to wiedziec kogo omijac. gorzej bede mial z suszeniem, nie mam za bardzo miejscowy ale to juz inny temat :P

ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).