Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 221 / 2 / 0
niewiem czy odpowiedni temat ale nie dozylne podanie tylko domiesniowe.

raz zapodalem relanium domiesniowo pod wieczor w udo i bylo git, w nocy wstalem sie odlac i gdy wstawalem z lozka poprostu nie czulem tej nogi co wbijalem i odrazu gleba na ryj centralnie, po paru sekundach odzyskalem czucie w nodze.
to nie pierwszy raz jak bilem w udo i wszystko bylo ok a teraz takie cuda.mial ktos z was tak? co to moglo byc? zle trafilem? zaciagnalem, patrzylem czy w krew nie wplynie i nie bylo to walilem.
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Zdrętwiała? Mi to wygląda po prostu na niedokrwienie mięśnia, źle nogę podczas snu ułożyłeś. Bo gdybyś trafił w nerw, to pewnie zesrał byś się z bólu.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 2 / 0
i pewnie w cos trafilem ale niewiem w co, bo niemozliwe zeby to byl akurat taki zbieg okolicznosci gdzie mi to nigdy sie nie przytrafilo
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / 1 / 0
kiedyś normalnie rozpuszczałem klony w wodzie do zastrzyków,potem filtracja przez wacik i jeb w mięsień ,nawet nie pamiętam czy mnie to robiło ,ale bo wtedy chodziłem wykręcony ostro,ale wydaje mi się że czuć było działanie klona
Uwaga! Użytkownik Jabolowy ksiaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
Mam takie pytanie. klonazepam podany dozylnie dziala krócej, a jak to jest z podaniem domiesniowym?
  • 1196 / 10 / 0
Wiadomo, że krócej, ale dłużej niż przy podaniu i.v.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Mam pytanie. Wiadomo, że benzo rozpuszczalne w wodzie to midazolam i klorazepat. A tetrazepam? Wrzuciłem do słoiczka dwa myopamy i klona, słoiczek wcześniej wypłukałem i wytarłem, ale widocznie zostało trochę wilgoci. klon oczywiście został nie ruszony, natomiast myopamy zamieniły się w pył osadzony na słoiczku...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 2814 / 14 / 0
Tetrazepam nie rozpuszcza się w wodzie[1]. Pewnie to masa tabletkowa rozpuściła się i doprowadziło to do zniszczenia tabletki.

Przypisy
  1. EUROPEAN PHARMACOPOEIA 5.0, p.2553
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Jest jakiś sposób żeby alprazolam był wydajniejszy przy podaniu im albo znacie jakieś wydajne benzo? bo zauwazyłem że skuteczna dawka zjedzona albo podana im to 4mg i nie widze żadnej różnicy w działaniu i czasu trwania, dlatego przestałem to walić ale oświecił mnie teraz jakiś z pierwszych postów w temacie, jak na początku wrzucałem na noc do spirytusy 2tbl to była dostateczna dawka widać dość ciężko się rozpuszcza.
Znacie jakieś wydajne przyjemne benzo bo diazepamu i klonazepamu lekarz nie chce mi przepisać tylko ta alpra i lorazepam czasem nitra
  • 1196 / 10 / 0
W czym to rozpuszczasz?
Alprazolam:
Practically insoluble in water; sparingly soluble in alcohol and in acetone; freely soluble in chloroform and dichloromethane.
W alkoholu lekko się rozpuszcza, więc powinno działać. A jeśli się faktycznie taka ilość rozpuści, to nie masz na co narzekać. Ewentualnie możesz próbować metody i.v.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.