Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Chociaż są tacy, którzy uważają, że pomaga na katar.
Ja w każdym razie odradzam.
subiektywna opinia.
MaUa pisze: powiem tak jak jestes chory i walniesz white to normalnie chorobe jak reka odjal ale jak juz przestanie dzialac to choroba wraca dwa razy silniejsza niz byla zanim sie walnela prochu
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
na katarek pomaga...
a w czasie choroby ogólnie?
no chyba nie polecam...
osobiście powiem tak...
załóżmy, że jestem chora i nad ranem 0.25g idzie w cholere do nosa...
przez caly dzien czuje sie swietnie...
jesli usne pod wieczór i przespie cala noc to jest ok...
ale jesli jednak feta zadziala tak, ze nie usne...
no to na drugi dzien baaaardzo podwyzszona goraczka gwarantowana.
tak to wyglada z mojej perspektywy...
I szła.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.