Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Re: DOB
Nieprzeczytany post autor: opak »
Romantyczka po to ze DOB'owa stymulacja w ilosciach 1 mg jest znacznie lepsza i zdrowsza niz po tabletkach na kaszel hehe.
  • 1558 / 18 / 0
Czyli 1mg starczy na 'lajtowy ogar' na imprezie psytransowej? I tak pewnie zjem 2mg..

@opak - i nie ryje tak bani, jak tabletki na kaszel(misiodela ble) %-D
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2012 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 204 / 1 / 0
Polecam 3mg. Dla mnie to była lajtowa dawka na pierwszy raz bez tolerki, normalnie dogadywałem się z ludźmi. Przy mniejszych dawkach możesz czuć głównie stymulację.
  • 1876 / 23 / 0
Starczy :D Choc jak chcesz więcej psychodelicznego działania to brałbym 2 mg :D
W ogóle co za lol brac efedryne na transy , zawał murowany %-D
  • 1558 / 18 / 0
Więc pewnie zjem 2mg %-D a kobiecie dam 1mg, ~65kg :) niech ogarnia za mnie, w razie czego haha
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1876 / 23 / 0
No to już kwestia osoby mnie 3 mg robi mocno a 4 mg zabija %-D 2 mg były optymalne.
  • 1587 / 11 / 0
Mi jest szkoda brać takich małych dawek psychodelików, bo je można brać tylko min. raz na tydzień i trzeba je zamówić z neta, albo kupić w ogrodniczym (których za wiele w mieście nie jest), więc jak już je jem to chcę mieć konkretnego tripa.
Ale łatwo dostępny DXM często biorę w małych dawkach dla stymulacji.
rchiro the best
  • 204 / 1 / 0
@opak: W sumie masz rację. Na każdego substancja działa inaczej. Chociaż przeważnie wystarczają mi w zupełności przeciętne dawki różnych substancji to po 3mg DOB poszedłem normalnie do sklepu zakupy zrobić, nie było problemów z komunikacją :)
  • 303 / 4 / 0
Ja po 1mg DOBa widziałem ostatnio mega ceva jakąś kosmiczną ośmiornicę czy coś podobnego (!). Z tym, że wiadomo,taka dawka to głównie stymulacja lekka, rozwalone oczka, leciutkie falowanie powierzchni, nitki energii w powietrzu i raz na jakiś czas coś zaskakującego miga przy zamkniętych oczach jak ta ośmiornica. Ale lubię to. Niestety nawet takie dawki DOBa robią mi sporą i długotrwałą tolerancję, zjedzenie tydzień potem 360ug LSD robi słabiej niż 180ug bez tolerancji. Nie wiem, czy to cecha wspólna serii DOX z tą tolerką.
  • 984 / 6 / 0
ja polecam górne granice dawkowania, 3-4 mg to 15-20 godzin silnych halucynacji, do 30h lżejszych, mega euforia. Zjadłem tego w ostatnim tygodniu w sumie z 16 mg. Za 2gim razem (2 dni przerwy) 4 mg weszło na niezłą stymulację i śmiechawę, zasnąłem nad ranem. Za 3cim razem 8 mg, oznaki przedawkowania, ale szybko na szczęście zeszło, 2 i 3ci raz nie było fraktali.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.