Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
mr_brown pisze:
W empiku z pierwszym numerem pocztówek też nie widziałem.
czyli, że dostanie się to w empiku?
cena taka sama?
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 1513 / 26 / 0
W empiku 33zł (Najprawdopodobniej bez plakatu)
Na stronie 26 + 8 przesyłki (wg dwaplusdobry) = 34 z dostawą do domu ale zawsze można coś dokupić i bardziej się opłaca.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 452 / 2 / 0
no to sobie empik podaruję, bo na plakacie też mi zależy.
jak będę miał grosza to zamówię sobie coś więcej z tej stronki, bo jest tam parę fajnych pozycji.
dzięki za info ;)
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012 przez ponololo, łącznie zmieniany 1 raz.

• 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 452 / 2 / 0
szczerze to chciałem zamówić Timothy Leary - Doświadczenie psychodeliczne.
ale ta Twoja propozycja też wydaje się całkiem ciekawa :)

• 255 / 7 / 0
znajomy zamówil juz drugi numer i powiedział mi ,ze jest reklama hyperreala z dopiskiem site for freedom wiecei cos ?
  • 1513 / 26 / 0
W pierwszym też jest - całkiem ładna grafika. Skala szarości głównym elementem jest słowo "FREEDOM" stylizowaną czcionką. Jest dostępna gdzieś na profilu [H] na fejsbuku.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
jak z treścią?
bo nikt czegoś ciekawego nie powiedział
opłaca się? nie chodzi mi o wartość materialną jak rodzaj papieru czy okładki

niby 30 dychy to nie dużo, ale zawsze lepiej można je spożytkować ;)
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.