Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 630 / 3 / 0
Po jakiej dawce? Chyba nie po 1-2 tabletkach, które działają usypiająco.
  • 597 / 2 / 0
1-2 tabletki działają usypiająco, bez żadnych konsekwencji przy łączeniu z fetą lub beta-ketonami (sprawdzone już:P), naprawde fanie usypia, 30-40 minut i lulu. No to co ostatnio dostawałem to chyba tynk, apap i talk, bo ja nie wiem. I tak biorę to tylko dlatego, że mi się paczka z innymi szajsami opóźnia :P generalnie nie przepadam, ale pogoda ładna i ni chuj się nie chce siedzieć bezczynnie
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 13 / / 0
4 tabletki rutinoscorvitu zapijam pluszem musującym 2 tabsami witC, do tego 3 tabsy musujące magnezu. Przedawkowanie wit C pomaga na wszystko, sprawdzona metoda. Czy to na zjazd czy trzeba iść spać. Żyły czyste jak łza :)
  • 187 / 1 / 0
bialo93 pisze:
nie wiem co jest takiego fajnego w zjeździe ze można go lubić ? Ciągłe wkurzanie się na byle pierdołkę, czy to takie fajne ? hmm.. każdy przechodzi to inaczej. Ja na zjeździe mam masakre, a mój chłopak jakby ich wgl nie przechodził (albo się świetnie kamufluje :-D ) kiedys pytałam go o to mówi że on nie ma czegoś takiego jak zjazdy i ze zwykle czuje się dobrze .. cóż nie musze znosić humorków, on za to musi :-D
Co fajnego?:) Dla mnie to, że przywale 2 reddsy zjem 2 suche bułki uwale sięna tapczanie zapuszczę spokojną nutę i mam kolejny etap fazy:P
Uwaga! Użytkownik kali19911 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Najlepiej sobie benzosy ogarnąć bo alkohol i te aviomariny to raczej kiepska sprawa, po alkoholu w związku z tym że pijemy go 5 razy więcej czujesz się jak kupa rano, a avio jest niczym delirium premes...
  • 1 / / 0
1 .z okazji zwala garść tych porad powstaje bo zjebany rano ten kto w nocy ostro daje. Nim na spanie się pokusisz sprawdź czy już na pewno musisz
2. Mleko i witaminy zjazdowy zestaw chłopca i dziewczyny
3. Biegaj szybko biegaj wszędzie a nie straszny zjazd ci będzie
4. Jeśli mózg od fety boli znajdź kogoś w tej samej niedoli
5. Cięższa pracę gdy Zwał wstrętny zostaw se na dzień następny
6. Że powietrza zwał nie lubi wybierz się na spacer długi
7. I najlepsza chyba rada nie chcesz zwala nie rusz włada!

Poprawiłem nieco układ, coby czytelniej było. mrstothet.
Uwaga! Użytkownik Jubileria nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Dla mnie lekarstwem na zjazd jest wiaderko. Po pięknym strzale w płuca i mamy fajną petardę przez najbliższe 2h, jeść też się chce (okazja, co by się nawpieprzać witaminek itp.), a i zasnąć można, przynajmniej w moim wypadku.

Zaobserwowałem jednak, że można sobie zrobić małe umysłowe kuku. Podczas kurewskiego psychicznego zwała, przed paleniem, nie wiem czemu, ale mimowolnie na łeb przychodziły mi myśli, że kiedyś umrę itd. Po paleniu to już nie były myśli, ale usilne przekonanie, że zaraz padne %-D
  • 3854 / 316 / 0
Wiadomo, że skunopiryna lekarstwem na wiele dolegliwości :cheesy: Są jednak takie osoby, którym zioło napędza różne paranoje, spierdolone myśli, itp. Współczuje im, bo są wyjątkami. W moim otoczeniu to będzie chyba co czterdziesty człek :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
W niektórych przypadkach jarunek wywołuje psychozy, chociaż petent wyczyścił już organizm z fety. Za dużo jarunku w latach poprzednich trwale uszkodziło psychikę.
Ryyyyyyyba!
  • 3854 / 316 / 0
Bakoosiowy pisze:
Za dużo jarunku w latach poprzednich trwale uszkodziło psychikę.
Piszesz o sobie, czy o osobnikach, których bakłażan tyra na zjazdach ?

Bo w tym momencie etanol przyćmił mi zdeka mózg ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.