Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6165 / 434 / 12
Nie, w ten sposób tolerancja krzyżowa nie zachodzi. Z fenetylamin, taką tolerancję budują amfetaminy niepsychodeliczne i MDxx.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 353 / 5 / 0
Macie jakieś informacje o bk-MDA ? Jak myślicie pojawi się w końcu ?
  • 6165 / 434 / 12
Z tego co mi wiadomo, bk-MDA jest niestabilne, gdyż tlen automatycznie wiąże się z aminą.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1450 / 18 / 0
Tak się zastanawiam. Co by się stało jak byśmy zamiast tlenu w grupie ketonowej podstawili siarkę. Ma prawo taki związek istnieć?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 834 / 11 / 0
W teorii: nie ma takich koromyseł... Ale w życiu... Heh!, dzieją się rzeczy sprzeczne z ich naturą (!!!!), więc.. Próbować by można to jakoś podstawić (pytanie z podstawówki: "Jaką wartościowość ma siarka? Podpowiem, że są AŻ dwa przypadki! Na przykładzie H2SO3* i H2SO4*. * - Duże indeksy do mianownika wzoru, RAUS!!), pytanie tylko po co tworzyć takie, potencjalnie śmierdzące... Noooo... ale jajem (!), proszki? Związki o takiej budowie zakrawałyby o placebo, jeśli chodzi o ich aktywność (Jeśli się mylę, proszę o korektę moich wywodów.). (KROP_Ka!)
Sam, teraz sobie głębiej pomyśl, co stało by się z molekułą o takiej budowie...? Moim subiektywnym zdaniem: Ta droga, nie prowadzi w kierunku destrukcji czegoś, co nazywają: "Własnym (taaa... jasne... Tylko, jak "to" okiełznać ?!)", niezbywalnym i unikalnym w swojej prostocie: "JA";)
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2012 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6165 / 434 / 12
@Reez: A co powiesz o wartościowości siarki w 2C-T-x?
  • 536 / 3 / 0
Jak euforyczne ketony nie działają właściwie wcale np: brefedron, 3,4-dmmc, metkat[choć może była to wina zjebanej syntezy]. A te głównie stymulujące działają, dając niezły słowotok + lekką empatie [ethcat]. To jest właściwie sens dalej testować euforyczne ketony [np etylon] czy raczej na nic poza stymulacją i lekką empatią nie można liczyć?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1450 / 18 / 0
Czym jest spowodowana senność po niektórych b-k- np. brefedron czy metedron? Wysoki poziom serotoniny w stosunku do noradernki?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2428 / 90 / 0
Przy brefedronie to chyba obecność grupy N-Etylowej która bardzo zmniejsza działanie stymulujące ketonów .
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
@m864 3,4-dmmc i 4-BMC nie zażywałeś przypadkiem donosowo?
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.