Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 198 / 1 / 0
odkopuje. opłaca się zamawiać?
  • 1456 / 19 / 0
Może po prostu ktoś będzie tak dobrym człowiekiem i wrzuci skany? %-D
Albo jak komuś szkoda kasy to można stworzyć specjalny fundusz hajpa, zainteresowani się zrzucają, jedna osoba zamawia i udostępnia zainteresowanym skany.
Ja mogę zamówić jak mi dacie kasę. Skaner posiadam.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 256 / 5 / 0
dzięki takim polskim zagraniom wydawnictwa upadają :wall:
trza je wpierać w tej niszy
  • 1456 / 19 / 0
Ehh, to była ironia, odniosłem się do tego, że ludzie się pytają czy "opłaca" się kupować.
Samemu zamówię sobie z okultury wraz z innymi książkami, jak będę mieć na to fundusze, ale jak ktoś będzie potrzebować to nie widzę problemu, żeby się podzielić.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 50 / 0
Nie skanuj, kupujcie.

1/4 pisma jest o psychologii
1/4 pisma jest o dragach
2/4 są o sztuce ( :( )
  • 1513 / 26 / 0
Wyszedł nowy numer jak kogoś interesuje;
http://sklep.okultura.pl/trans-wizje-nr ... at-b2.html
W linku spis treści. Z plakatem B2;

"Osoby które zamówią magazyn przez sklep internetowy Okultury otrzymają również plakat z obrazem Alexa Greya, jednego z najważniejszych przedstawicieli malarstwa psychodelicznego."

Jak kupiłem 1 nr w MO to nie dostałem gratisu więc może jest tylko przy zamówieniu ze sklepu.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
http://www.magia.gildia.pl/news/2012/04 ... e-2-juz-sa
-tu jest stronka z cytowanym tekstem o plakacie.

W empiku z pierwszym numerem pocztówek też nie widziałem.

"Hermaion" też wydaje się być bardzo ciekawy, poza tym lubię czasopisma w tym formacie :P (mniejsze i grubsze). Jak ktoś brał z okultury proszę o info o kosztach wysyłki bo nie znalazłem na stronie.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 2 razy.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.