Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 469 / 9 / 0
2C-N
Nieprzeczytany post autor: circus »
murtibing pisze:
2C-N
Dostępność 3
[ external image ]
2C-N czyli 2,5-dimetoksy-4-nitrofenyloetyloamina została po raz pierwszy opisana w legendarnej książce PiHKAL. Sole tej substancji są żółte. Wynika to z obecności grupy nitrowej w pierścieniu aromatycznym. Wg Shulgina dawka wynosi 100-150 mg oralnie. Efekty utrzymują się od 4-6 godzin. Shulgin działanie tej substancji przyrównywał do MDMA, jednak mu czegoś brakowało. Substancja nie miał tak silnych właściwości anty-stresowych. Co ciekawe jest całkowicie łagodna i "przyjazna" dla ciała. Psychicznie powoduje otwarcie emocjonalne, dobre samopoczucie, gadatliwość, niewielkie zmiany percepcyjne.

Pomimo prostoty syntezy nie jest produkowana przez RC fabryczki. Bardziej opłacalna jest produkcja innych kilkukrotnie aktywniejszych 2C-X.
http://en.wikipedia.org/wiki/2C-N
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 1450 / 19 / 0
Hmm...hmm.... dziwnie to zabrzmi, ale nie wystarczy poddać 2C-H nitrowaniu? W warunkach domowych na upartego chyba da radę.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 343 / 8 / 0
Kilka osób na H na pewno testowało te fenetylke, więc wypowiedzcie sie odrobine na jej temat...

Nie ważne, że dawkowanie wysokie, ale skrobnijcie coś o efektach od stronu wpływu na ciało, na psychike i na oczy itd...

Może w miare możliwości da się jakoś bardzo na upartego do czegoś ją porównać (tylko kurwa nie piszcie, że do 25N prosze...) ??

Kapo Ty coś będziesz wiedział, help! ;]
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2334 / 9 / 0
Przejrzyj zagraniczne fora.
Tu masz jakiś tr z bluelight'a:
http://www.bluelight.ru/vb/threads/1443 ... Everything

Przeglądam to i dochodzę do wniosku, że będzie trzeba kiedyś odhaczyć. Startowałbym od 100mg, bo jak czytam, może wywrócić wnętrzności do do góry nogami. W każdym razie profil działania wygląda na bardzo interesujący.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 1876 / 23 / 0
Re: 2C-N
Nieprzeczytany post autor: opak »
Qlimax tak probowalem tego ponad 2 lata temu w dawkach 100-150 mg , i polecam od razu brac 150 mg , substancja jest bardzo lekka dla ciala , psychicznie rowniez :) 100 mg nie dalo mi zbyt wiele oprocz lekkiej eufori i lekko zmienionej percepcji , przy 150 mg pojawila sie juz empatia ale inna niz po MDMA z srednimi efektami wizualnymi . Nie opisze zbyt wiele bo to byly tylko dwie proby z ta substancja i dawno temu.
Może w miare możliwości da się jakoś bardzo na upartego do czegoś ją porównać (tylko kurwa nie piszcie, że do 25N prosze...) ??
Jest bardzo podobne do 25N tyle ze z przewaga dla 2C-N %-D
  • 934 / 12 / 0
Ja tylko raz w dawce jakiś 120mg jadłem, jako że nie ciekawie reaguje na większość 2c-x, wolałem ostrożnie zacząć, a wyszło z tego bardzo leciutkie doświadczenie, szczególnie przy ogólnej wypróbowanej tolerancji jaką miałem na wszelakiej maści rzeczy. Dla dopełnienia po jakiś 2,5h od przyjęcia wspomogłem to około 250-300mg MDMA razy dw czy trzy jeszcze ówczesnego wieczoru i wyszło coś z pogranicza MDA i jak najbardziej pozytywnie;-) Dla mnie ogólnie było to zaskoczenie, bo nastawienie miałem przed było typu że czeka mniie 1,5h fizycznej zjeby i pare h bagiennego psychodelika które to na ogół serwowały mi te akurat fen, z racji że nie dane mi było powtórzyć testu, a pozostałą substancję pochłonął nienażarty chromatograf ku chwale polskiej analityki laboratoryjnej (jak by ktoś robił badania i potrzebował do porównania http://bitnest.ca/external.php?id=%257D ... %2515RwxGA ;-) i zwrotu ze 40mg gdzieś było które do niedawna walało się bez pomysłu i pochłonięte zostało jako dodatek do czegoś i raczej nie zauważalne przy tej dawce, definitywnie dzieżko mi się wypowiedzieć tak po jednym razie wyłącznie, ale bardzo fajnie tamten raz oceniam, jako coś z gatunku 2c-t-21 które na mnie działało równie lekko, przyjemnie i z typowo rozrywkowym charakterem w moim odczuciu, ale to nie musi chyba być zasadą i pewnie zależy od preferencji twoich i nastawienia, ale czegoś głębszego i poruszającego po tym bym się nie spodziewał akurat, choć może nastawienie ówczesne determinowało to w znacznej mierze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.