Pozdrawiam
Trzymaj ją, a kumpel niech ci opowiada jaka ona duża, że w żołądku pulchnie i wypełnia cły brzuch, że z każdym gryzem to już prawie wymiotujesz bo jesteś taki najedzony, a ty gryź i jedz te bułkę.Nie prubowałem, ale jak kumpla wkręcili, że woda z kranu to wódka i chłopak wypił litr i się wkręcał, że jest pijany buahahahha.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
poszukaj na forum to sie dowiesz czemu ma sie gastro.
I TO NIE JEST ZWALA MYLISZ POJĘCIA
Nie ma czegoś takiego jak zwała i chęć jedzenia. Nie lubie gastrofazy, no chyba, że jestem GŁODNY najnormalniej w świecie. To tylko naiwne wciskanie, że chce Ci sie jeść- to przez tą cholerną ślinę [dla zainteresowanych- odsyłam do wnikliwszej litereatury na temat marijuany].
Jebać to- ja tam wole sobie zapalić papierosa niż wpierdalać i sobie motać w bani- "Jakie to zajebiste jest"... "Jakie smaczne".
Pozdrawiam!
Są na to sposoby- np. fajki lub najesc sie wczesniej.
"Jakie to zajebiste jest"... "Jakie smaczne".
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.