Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Róbcie przerwy nie walcie w ciągach tak propo .. wiem ze ciezko bo sam wychodzilem niedawno z ostrego ciągu ... ale udało sie .. chociaz wiadomo ze chce sie cpać ale sie wytrzymuje i raz na tydzien albo dwa .. ;) teraz ziomkowi pomagam wyjsc z ciągu .. wlasnie jutro musze mu ogarnąć syrop itd .. ;) pozdro all ćpunki ;) hehe
czarny3211 pisze:ale chodzilo mi o browna zeby nie było ze o kompot ... Nigdy nie waliłem kompotu ale bardzo bardzo chciałbym sprobować raz juz prawie sie udało ale niestety koles cos przywalił w ch*ja i skonczylo sie na brownie .. nie mam dojscie do kompotu a nie chce mi sie latać i szukać ... chociaz moze jakbym wykrecil jeden nr to by sie znalazł .. ale troche sie boje .. i nie wiem czy napewno by skrecil mi koleszka
A tak z innej beczki jak miałem z 10 lat i gdzies jechalem pociagiem to pamietam jak dzis ze ruszałem z centralnego i na peronach siedziała taka klientka (strasznie sfazowana) i wtedy tak sie bałem jej ze mnie ukuje strzykawką albo cos .. albo chodzilem po peronach i tam byly takiej zejscia jakby w dół i jakies tam drzwi i tam w chój pompek igiel i wgl lezało .. pamietam to jak dzis .. ;) a dzis sam robie to co oni a wtedy sie bałem ... ;p hehe ale nigdy tam nic nie kupowałem jak narazie ;) ale zawsze sie moze zmienic ;d bo wszedzie mozna dila znalezc jak sie chce
pozdro
MAKbet pisze:To zapraszamy na Śląsk jest kompot i maja a nie ma brązu jeśli chodzi o dostępność gdy się szuka "od niechcenia" hehe. Ja szczerze mowiac nigdy bym tego nie kupił chyba ,że byłbym przy produkcji.czarny3211 pisze:ale chodzilo mi o browna zeby nie było ze o kompot ... Nigdy nie waliłem kompotu ale bardzo bardzo chciałbym sprobować raz juz prawie sie udało ale niestety koles cos przywalił w ch*ja i skonczylo sie na brownie .. nie mam dojscie do kompotu a nie chce mi sie latać i szukać ... chociaz moze jakbym wykrecil jeden nr to by sie znalazł .. ale troche sie boje .. i nie wiem czy napewno by skrecil mi koleszka
Podobno było jeszcze niedawno kilku kompociarzy w Puławach, ile w tym prawdy???
Nie wiem nie bawie sie juz:P
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.