Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Thirteen pisze:Ale jak się robi mixy, np. z metkatynonem to można zrobić za jednym zamachem. Jeśli solo, to rzeczywiście nie widzę sensu. Zrobiłem wczoraj 10mg diazepamu w 0,75ml spirytusu i 0,75ml wody, leżało przez 24h i działa.
Inna sprawa, że np. na erowidzie ktoś pisze, że rozpuszczalność diazepamu w wodzie to 350mg/1000 ml, gdzie indziej twierdzą inaczej, a jeszcze inni sobie wstrzykują roztwór w czystym alkoholu o.O pukałem 10 mg w jednej pompie z metkatem i nie zauważyłem negatywnych efektów dla żył, ale kto wie. Ech ten głupi fetysz igły, ale jak silny...
Natomiast b. polecam zolpidem i.v., tylko dobrze filtrować proszę (rozpuszczalność w wodzie bdb).
Coś z czym nikt nie godzi się..."
tinos pisze:bezsensem jest podawanie iv jakichkolwiek benzo ponieważ najlepszą biodostępność mają podane doustnie :) gra nie warta świeczki
duldidaj pisze:a diazepam i.m. ?tinos pisze:bezsensem jest podawanie iv jakichkolwiek benzo ponieważ najlepszą biodostępność mają podane doustnie :) gra nie warta świeczki
Większość benzodiazepin jednak p.o ma dostępność na poziomie prawie 100%.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.