"AGRECOL BIOHUMUS NAWÓZ FORTE UNIWERSALNY
Płynny wieloskładnikowy nawóz organiczno - mineralny, przeznaczony do nawożenia wszelkich roślin w domu, na balkonie, i na tarasie. Wyprodukowany na bazie wernikompostu - produktu dżdżownic kalifornijskich.
(1L 5.75zł)
but. 1200ml 6,90zł "
@pryku przenies w bardziej naslonecznione miejsce/ growbox bo na parapecie wolniej rosna, bo mniej godz swiatla i to zaley jeszcze od ich ilosci
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
no a ja wlasnie kupilem tego biohumusa extra i nie wiem czy dobrze zrobilem... babka w ogrodniczym upierala sie, ze nadaje sie on do wszystkich roslin na okres wegetacji, ale po przeczytaniu skladu zwatpilem ]
Nada sie
tez ostatnio sie nad tym zasatanawialem ;) ale doszedlem do wniosku ze ja robi sie to z glowa to mamy wieksza pewnnosc i jestesmy spokojniejsi ;]
a wracajac do tematu jaki nawóz chemiczny nada sie najlepiej do konopek rosnacych outdoor na okres wzrostu?? kiedy zaczac go stosowac i w jakisch proporcajach mieszac go z woda??
Bede podlewal tez miszeninka z kurzym gownem ;] ale chemiczny bym by dla mnie wygodniejszy i napewno mialby lepsze efekty...
Pozdrawiam
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.