nie wiem co jest ze mna ale za dobrze sie to nie zapowiada bo juz zaczynaja sie halucynacje i ogolne zaburzenia percepcji. slyszalem ze sniffem benzo sie lepiej wchlaniaja wiec ide zaraz zapodac. mam nadzieje ze w koncu po 6 dobach mnie to uspi bo jak nie to wykituje...
jak nei zadziala to za 2-3h opisze eventualne efekty. jak zadziala poprawnie to jutro bo planuje pospac.
pozdro
Edit: 14 lip 2011, 14:49
sory ze tak pozno opisuje ale nie bylo hypka wczoraj xD nie wiem. atak na server? xD
do tematu... bylem juz na podkladce 4 piwek jak juz wspomnialem. w polowie 5go lyklem jednak to bo sie dowiedzialem o tym ze bede palil jeszcze :) zapijajac piwkiem do konca. po godzinie bylo przynajmniej dziwnie. nie mialem sily dopic tego piwa. jak by wazylo z 30kg hehe. podnosilem z gleby lezac w fotelui nei moglem bo za ciezkie bylo. mega spadek sily.
jak juz mi sie udalo wyszedlem z ziomkiem zapalic. dziwnie sie chodzilo ale fajnie. ciezko ale miekko.
po trawce (malutka dawka bo 2g na 5 typa z gibla) koniec sily. oparlem sie o fotel w samochodzie i tylko ogarnialem co sie dzieje. brak sily nawet na gadanie ale... stan w jakim bylem byl delikatnie mowiac cudowny ;) fajny blogostan. po paru h oni juz trzezwi w pelni a ja dalej ubakany ubity upity naraz :D po 4h poszedlem spac jak dziecko. nastepnego dnia dalej czulem efekty przymulenia i wyjebki na wszystko.
w mixie pozytywne ale malo 2 pixy na pusty zoladek. to czego sie spodziewalem by bylo pewnie po 5 sztukach.
podsumowujac - i tak wole rolki. 4 sztuki i jest git bez mixa hehe.
dodam ze problem ze snem znikl o.O
pozdro.
DMT 4 Life
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Co do Tetrazepamu - polecam. Za pierwszym razem tabletka pod jezyk, nic nie poczulem. Za drugim razem 2 skruszone w nos + pól godziny pozniej piwko i tuba MJ na dwie osoby - prawie brak kontroli nad nogami, zataczałem się jak po pól litra + euforia z dobrego palenia dawała bardzo przyjemny i miły efekt.
3 raz - na zejściu fazy z porządnego palenia MJ 2 tabletki myolastanu popiłem połową małego piwa. Brak kontroli nad jeszcze wieksza częścią ciała niż nogami, zataczanie po ścianach, przyjemnie. I dopiero przy ostatnim razie zrozumiałem co znaczą realistyczne sny ;) plus fakt że zamiast wstać do pracy, obudziłem się gdzieś koło 14 zamiast o 8.
Generalnie - do wziecia fajna sprawa, tylko dobrze żeby nastepny dzien był wolny. Albo wczesnie klasc sie spac
Jeśli chodzi o długość działania to brałem cloranxen, jest on słaby, także z jakąś tam tolerką nie wiele czułem, ale się kumulował, kumulował i jak dojebałem któregoś dnia i wypiłem na to 2 setki wiśniówki to miałem chyba jeden z dwóch najlepszych benzo-alko stanów (drugi po 50mg diazepamu i 0,7 wina)...
tylko ze drogie bo za opakowanie 20x50mg zaplacic trzeba ok. 27zl ale warto ! zupelnie inny profil dzialania i przeciwlekowo tez dobrze sie spisuje
Próbowałem kiedyś też 150 mg terazepam + opakowanie thicodinow chyba 150 MG kody = niesamowisty błogostan, ta trzeźwość umysłu i ten niesamowity chilout. Polecam zdecydowanie, ale dawki do 4-5 tabsów max + ewentualnie jakieś kilka klonów lub koda. le imho koda + tetrazepam = wspaniała faza, niby taka delikatna a ma swoją magię.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.