Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
Wczoraj przed północą TVP1 nadała film jednego z typów prowadzących program "Muzyka łączy pokolenia". Pan jest teraz bardzo spaśny. Wcześniej był dośc szczupły. Wcześniej tzn. wtedy kiedy naginał hel ze squotersami z Foksal. I o tym zresztą ten film opowiada. Jest to dokument tak naturalistyczny, jak tylko jest to możliwe.
Widział ktoś ten film? Jak wrażenia?
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2006 przez Der neue Rauschstoffbenutzer, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Olej »
wczoraj wieczorem uczyłem się do matury, tzn. piłem piwo :blush: o
"Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów."
Johann Wolfgang von Goethe
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dj09dj »
JA ogladalem ale nie od poczatku i na dxm + koda wiec nie za bardzo pamietam mimo to film bardzo ciekawy jak rowniez bohaterowie schecia bym jeszcze raz
Uwaga! Użytkownik dj09dj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Jebana qrwa tvp.... gdzie jakieś reklamy były w dupie qr.... niech wypierdala na księżyc z taką qrwa pedalską łaską człowiek przyzwyczajony że gówno jest, było i będzie w qrwie tvp, a tu se dopierdoli bez reklamy cichaczem tak aby qrwa człowiek pierdolca dostał jak się dowie co stracił... qrwa jego pierdolona tvp...

Ps. przeczytałem recenzje no i qrwica mnie wzięłaaaaa!!!!...;) ma ktoś to nagrane? plisss uruchomcie wszystkie "komurki" do snifofania materiałów dokumentalnych i wrzućcie to na hyperreal..?
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Ja wczoraj oglądałem :D Zajebisty dokument, polecam każdemu. Musze miec ten film na kompie jak ktoś trafi na jakiś link to prosiłbym o podanie czy coś.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dj09dj »
Widzieć i wiedzieć
Wolność jest darem Boga
moze niech ktos napisze do tvp zeby puscili powtorke ;-)
Uwaga! Użytkownik dj09dj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sicarius »
Kto nie robii przerwy bardzo szybko traci newry :]
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Czy to ten squot za knajpami, nr bodajże 13? Kultowa melina, sama dupa piekła, jakby powiedział Bukowski alias Chinaski...

WOLNOŚĆ JEST DAREM BOGA - Tak, to prawda, sami jej sobie nie daliśmy, chyba żeby założyc tezę, że wszystko co wymyśla człowiek; ta kreacja jest Drogą(na obraz i podobieństwo), wtedy CC może zapomnieć, ze kiedykolwiek był/będzie

wolny... Choż jest pewien sposób na to ziomale... ale to już inna "neverending"

historia
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Macie koledzy i kolezanki, ten dokument w formacie RMVB

http://www.megaupload.com/?d=69KTJNDB
/po kliknięciu trzeba poczekać ok. 40 sekund, po czym zamknąć okienko z reklamą - pod nią jest link/
  • 195 / 20 / 0
Wielkie dzięki romcio23. Już sie ściąga :-D :-D :-D :-D
We will never find the cure
Useless me and useless you...
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...