Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Otóż od dni kilku badam pentedron. Bezwonny, w sypkiej konsystencji, zupełnie jak sól kuchenna.
30mg sniff -zero efektów. po 30 minutach kolejne 30mg i nic. Po kilku godzinach 60mg MeOPP i po 20min. 60mg pentedron oral - wjazd na serce, głowę, nery, dekoncentracja, niechęć. Zasnąłem od razu - ze zmęczenia.
Następnego dnia 100mg sniff. Nieprzyjemny spływ, 20 minut i znowu to samo, jakby od razu zjazd się załączał.
Kurwica człowieka bierze, kiedy czyta o jakimś słowotoku, empatii i lepszym samopoczuciu u innych :#:
pentedron zamówiony tydzień temu jeszcze z innymi ketonami od jednego ze znanych i większych polskich sklepów rc. Wszystkie powodują te same efekty. Tolerancja znikoma, miesiąc temu robiłem 1g bufa z innego źródła, przez dłuższy okres w małych dawkach bo wystarczyło śmieszne 30-50mg i było jak trzeba
Dlaczego, kurwa. :wall:
Mój pierwszy post na tym forum ale chyba mogę dołączyć się do wyrażenia opini? :-D
Więc właśnie. Zamówiłem sobie giecika właśnie tego pentedronu z zaufanego mi źródła. Nie zażywałem go wcześniej jednak po przestudiowaniu różnych for coś mnie zmusiło aby to kupić :) Na pierwszy rzut oka: Hmm. Bardzo ale to bardzo przypomina mi z wyglądu bajeczne MDMA (Niemalże przezroczyste kryształki o różnych kształtach i wielkościach). Trochę tego jest a moja waga razem z woreczkiem hermetycznym pokazuje 1,5 grama (Licząc że hermolek waży ~~ 0,4 g to wychodzi na to że mam tu piękną ważoną sztukę) :) .
Ale do rzeczy.
Nie mogłem już wytrzymać do wieczora i dzisiejszej imprezy więc postanowiłem przetestować.
Na początek 0.2 g odmierzone również wagą. Najpierw ból nosa przeszywający tez potylice. Po krótkim czasie czuć że wszystko zaczyna spływać w dół... Spływ? No jak to spływ. Gorzko - kwaśny ale da rade przełknąć (ew. popić wodą)
No i tu się zaczęło ! 8-( 8-( :cheesy: :-D
Mocno czuć wkręcanie rakietki :D nogi , ręce , głowa - wszystko musi być w ruchu ! ! :yay:
Pioseneczka na rozruszanie : http://www.youtube.com/watch?v=eR4bfdJbyUQ
Czuję że mam podejrzanie czyste myśli :listen:
Słyszę więcej niż słyszałem. Nawet zamknięty balkon i okno nie izoluje już tak dźwięków z ulicy.
Mocne wbicie w głowie :-D
Nie wiem jednak po jakim czasie mam się przygotować na jakiekolwiek zwolnienie fazy i dorzucić następną porcję. Jak polecacie zrobić?
Minęło jakieś 30 minut a ten stan dalej trwa i jak na razie nie ma zamiaru się kończyć :)
Pozdro.
Jakby ktoś chciał mogę podać adres do strony ale w celu uniknięcia jakichkolwiek naruszeń praw forum proszę o wiadomość na PW :)
Co prawda ja spróbowałem dzisiaj ~200mg za jednym sniffem - serce jedynie uderzyło kilka razy mocniej i to wszystko. Kasa w błoto.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
1. Czy jest całkowicie legalny? A jego posiadanie?
2. Czy narkotesty wykrywają go?
3. Czy można po tym (oczywiście wg prawa) np. prowadzić auto?
2. kup, naćpaj się i nasikaj na multi-narko-test
2.1 powiedz zainteresowanym kolegom na forum czy coś wykryło
3 chuj wie do czego się metabolizuje, więc jeśli test któremu jesteś poddany wykrywa metabolity to masz sprawę, jeśli nie wykryje masz luz, poczytaj wątek "palenie marihuany a jazda samochodem" wiele Ci się wyjaśni
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.