Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 397 / 3 / 0
Ej, nie jest łatwo. Początkowo pytanie wrzuciłem do ogólnego dla miksów. Mamy tu furan, mamy ketony i mamy fenyloetyloaminę. Dopiero po odpowiedziach wyszło, że ketony które mam, lepiej już sobie odpuścić. A ja doszedłem do wniosku, że wpierdolę 5-APB a potem zobaczymy co się stanie :D

Będę dorzucał powoli. Kurwa, wystraszyliście mnie i chuj, boję się teraz.
  • 984 / 5 / 0
no przecież pod linkiem masz relacje Bigosa że przeżył tą mieszankę, tylko nie była fajna bo był sprany z serotoniny, coś co doda kopa euforycznego i speeda ...

zanim zarzucisz to napisz list pożegnalny, tak dla potomnnych, żeby wiedzieli po czym sie przekręciłeś :P
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 10 / / 0
Dzisiejszy odcinek sponsoruje eth-cat jednak aPVP posluzyl jako pomoc na poczatku. Sprobowalem niewielkiej ilosci około 30mg oral + 30mg sniff pol godziny po pierwszej z wielu dawek etylokatynonu. Z racji skrajnych opinii nt. % stezenia w probce w zaleznosci od producenta, prawdziwa dawka jest niemozliwa do okreslenia.

Na temat dzialania samego a-PVP, bez dodatkow wypowiem sie pewnie za tydzien-dwa.

eth-cat juz troche poznalem i zawsze jego efekty byly takie same. Inni ludzie twierdza ze puder (siarczan?) dziala inaczej niz duze krysztalki ja natomiast nie zaaobserwowalem zadnej roznicy (pomiedzy oczywiscie roznicami w objetosci i wchlanianiem sie z nosa) wiec wszelkie roznice zwalam na aPVP.

Z racji mixu nie moge ocenic uczucia wejscia. Daje faktycznie dosc duza ale jednak lagodna, i pozostajaca w dalszym planie stymulacje psychiczna. Tak jak mowili poprzednicy, nie pobudza do bezwarunkowego dzialania i pracy. Dodatek do eth-cata sprawil ze ogolna stymulacja bardziej poszla w strone "jest milo, zrobilbym to i tamto ale tak naprawde to nie zrobie nic", jednak bardzo nieznacznie. Podejrzewam ze przy samym aPVP wlasnie tak to wyglada.
Przy takiej dawce - bez fajerwerkow.
  • 984 / 5 / 0
miksował ktoś etylon z eth-catem? może wyjdzie coś jak M1+b1 :)
głupio wyszło...
  • 3206 / 175 / 0
Ja jestem ciekaw jak wypada średnia dawka 5/6-APB w miksie z mefedronem %-D Poleciał ktoś na takie ryzyko?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 10 / 0
próbował ktoś 3,4dmmc z etkatem ??
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 2428 / 90 / 0
toshiro mifune@ - miszołem Etylonik z pentylonem (co prawda nie wiele P1) ale całkiem miło bylo i jeśli ktoś chce przy pomocy legali troszkę motylka se przypomniec to ten mix sie sprawdzi swietnie :)

Mix z MDAI już wspominałem w temacie o E1 - świetny (a uzywalem bezowego sortu etylonu który jest znacznie słabszy od białego !)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
W jakich ilościach polecacie zmieszać lidokainę + pmppp + bufedron(ewentualnie neb). Tak aby było wystarczająco dla 2 osób z przeciętną tolerką?
  • 6154 / 431 / 12
Żadnych. Po beta-ketonach nigdy nie jest "wystarczająco".
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 984 / 5 / 0
Surv, bywa wystarczająco (pierwsze kilka razy), a potem człek dąży do tego "nasycenia" goniąc kolejną dawkę jak pies koniec ogona...
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.