4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 748 / 2 / 0
Po jakim czasie znikają ślady po nakłuciach w przypadku metkatu, szukałem na forum, ale nie mogłem znaleźć?
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 1107 / 52 / 0
Jaki wpływ ma substancja na długość gojenia się miejsca wkłucia przy dobrze wykonanym zastrzyku ?? Żadnego

Jak nie wpierdoliłeś pod skórę i wszystko poszło gładko to 2 - 4 dni i nic nie widać ;)
Chuj na kaczych łapach
  • 655 / 3 / 0
Czy wam tez tak niesamowicie jebie pot po kocie? Walnalem dzis dosc mocna dawke i nie pierwszy raz zauwazam taki specyficzny zapach potu :/. Czuc go nawet 20-30 min po prysznicu i uzyciu antyperspirantu. Tez tak macie?
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 1041 / 4 / 0
Pobozny user pisze:
Czy wam tez tak niesamowicie jebie pot po kocie?
Kiedyś pisałam o tym, że zawsze po waleniu kota czuję ocet od siebie i mi powiedzieli, żebym sobie nie wkręcała. Więc może Ci się wydaje. :D
  • 165 / 3 / 0
Osobiście zauważyłem jedynie większą potliwość po jego wypiciu a czy inaczej pachnie?...raczej nie
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 251 / 1 / 0
Mi się zdarzało.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012 przez mrBottom, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Pewnie, że jebie i to całkiem mocno
  • 1098 / 6 / 0
Heheh, napierdala to dopiero przy 3 dniu ciagu i 15 paczce
  • 748 / 2 / 0
No w sumie coś tak dziwnie jebie, ale nie wiem co to. Po fecie czegoś takiego nie miałem :D
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 3523 / 53 / 0
Jeśli się więcej pocicie to chyba naturalne że i zapach będzie gorszy i większy, mnie osobiście wkurza że strasznie mi się skóra przetłuszcza i ryj świeci jak psu....
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.