Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Masz racje, nie mialem z tym niebieskim towarem stycznosci, swoja wypowiedz oparlem na tym temacie:http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=132484
Ale moge sie wypowiedziedziec odnoscie samej metamfetaminy z perspektywy kogos, kto ma pojecie na temat chemii, roznych drog syntezy meth i tego, co przy nich powstaje.

BTW, pewnie, ze nie o nie to samo, co biala meta, bo zawiera inne zanieczyszczenia, ktore maja ogromny wplyw na "znosnosc" dymu. Powiedz, czy zostaje ci cos na folii jak palisz? Barwnik i zanieczyszczenia sie spalaja zwykle, a nie waporyzuja, przez co powstaje w chuj roznych, ciezkich do przewidzenia substancji, ktore nie sa przyjemne w smaku, moga przypominac wrecz palony plastik i na pewno nie sa zdrowe dla pluc, bo prawdopodobnie duza czesc z nich sie nie wchlonie, tylko zalegnie w plucach.

Czy rozni sie w znaczacy sposob dzialaniem od normalnego stuffu? Jesli nie, to nie ma podstaw, by uwazac, ze to co innego.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Ja pale z zarowki do tego jest juz niezle przejarana cala czarna nic tam nie widze podejrzanego,rozni sie tym ze po buchu (25mg) rozpierdala mnie jak po paru zwyklej ogolnie staly bad trip caly czas sie czegos boje niewyjasnione leki euforia mnie rozpierdala od srodka nie wiem co z tym robic ostatnio doszly wymioty boje sie wychodzic do ludzi , dodam ze tripowalismy niedawno dwa tygodnie z kumplami na 2-cp po tym ciagu czulem sie ostro zmeczony a ten mi dopierdolil taka bombe najgorsze ze bardzo mnie do tego ciagnie nie wiem co to moze byc za syf normalna meta tak na mnie nie dzialaa
Uwaga! Użytkownik unrepeatable nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
a czas dzialania? probowales moze MDPV? probowales to wciagac i piecze jak zwykla? sproboj tez zwaporyzowac mala ilosc z folii w celu sprawdzenia ilosci zanieczyszczen(mozesz to puscic nawet w powietrze, chodzi o test, nie o faze), tylko jeszcze bardziej delikatnie podgrzewajac, niż normalnie. Moglbys zrobic zdjecie stuffu? Pomogloby mi to w dochodzeniu, czym to moze byc ;)
Aha, i jesli to mozliwe, to zrob sobie kilku dniowa przerwe i dopiero wtedy znowu przetestoj, zeby w miare normalnie zobaczyc, jak dziala, ciagle wydaje mi sie, ze to zwykla meta, tylko pokolorowana(nie jest to trudne, wystarczy dodac barwnika przed krystalizacja), ale juz nie jestem tak pewien, jak wczesniej. Pamietaj, ze autosugestia odgrywa ogromna role w takich przypadkach(po to miedzy innymi uzywa sie barwnika), czas dzialania i dawkowanie to najbardziej obiektywne z odczuwalnych rzeczy, po ktorych mozna powiedziec, czy to meta, czy jakis inny stymulant.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
jak to co on opisuje oddaje w 300% dawną "gumijagode" bodajze z sieci KOLEKCJONER.NL (tamto gowno tez dalo rade palic ,wciagac ,jesc itp.) z tym ze jedno mi w tym nie pasuje ,mianowicie "euforia" ,chuj wie ,moze jakis ciul miesza meth/amph z tym ,chuj ich teraz wie.
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Dziś mój kumpel dał mi na spróbowanie "smakową", jak ją nazwał, meth. Nie brałam jej, lezy w szufladzie, niemiłosiernie wali miętą i jest mocno przetasowana. Wspomniany już kumpel jej próbował - był niesamowicie wystrzelony, a nasza koleżanka, która też to brała miała źrenice jak spodki.
Czy to jest meth i w jaki w ogóle sposób jest to tak miętowe? Ktoś się spotkał i wie co to dokładnie jest? Podobno przywiezione z Wrocka, jeśli lokalizacja zakupu pomoże :>
Żyj szybko, umrzyj młodo i pozostaw po sobie ładne zwłoki.
[Jimi Hendrix]

Całą noc nie mogłem spać,
Amfetamina ma gorzki smak.

I dobrze! :D
  • 1052 / 77 / 0
Ja kiedys dostalem smakowa bake, z cukrem. Jesli meta jest mietowa to w najlepszym wypadku jest czyms przemiezsana, w najgorszym to MDPV. Jakie ilosci jedli? Jak zjezdzali?
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2012 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6221 / 444 / 12
Uznałem za wartościowe dla tego działu.
Cooper pisze:
Btw. U nas w lubuskim piko poszerza kregi i wchodzi z wielka klasa... Feta, odchodzi w kat . I dzieje sie to tak szybko, ze nie dlugo piko u nas bedzie plaga... Juz w zeszlym roku obawialem sie podobnego scenariusza ale nawet nie wyobrazalem sobie, ze stanie sie to tak szybko i rozejdzie na taka skale. Kurwa, a jeszcze w zeszlym roku wlasnie, majac dobre kontakty mozna bylo sobie zamotac dobre scierwo... Teraz jakosc wlada spadla i wszyscy gadaja tylko o piko. Chyba czas zakonczyc przygode ze stymulantami by nie pasc ofiara rozpierdolu, jaki lada czas zagosci na naszych ulicach... Nasz "dziki zachod" stanie sie naprawde dziki, bedzie tak jak w slynnym Zgorzelcu, hehe
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 141 / 4 / 0
sory za pytanie ale niewiedziałem w którym wątku moge sie o to zapytać. gdybym nier trafił prosze o przeniesienie do odpowiedniego:) czy wie ktoś czy w warszawie jest do dostania meth?? bo w moich rejonach wszystkiego pełno: zioła, feta, mefa itd.. ale niegdy nie spotkałem sie z tym żeby ktoś miał meth. dziękować z góry:)
  • 410 / 8 / 0
meth na południu tylko
  • 180 / 1 / 0
tylko poludnie? Slyszalem, ze w 3miescie jest jakas opcja na to.
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.