1-(1-pentylindol-3-yl)-1-(4-propylnaftalen-1-yl)metanon
JWH-182 is a potent synthetic cannabinoid (CB), activating the central CB1 receptor with a Ki value of 0.65 nM and the peripheral CB2 receptor with a Ki value of 1.1 nM.1 Its effects in cells and animals are unknown.
obstawiam, że to raczej słabiutki kanna.
Powód: dodano strukturę i nazwę systematyczną
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Raczej w ku*we mocny sądząc po powinowactwie do CB1 i CB2.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
witkacy_witkacy pisze:JWH 182 is a potent synthetic cannabinoid (CB), activating the central CB1 receptor with a Ki value of 0.65 nM and the peripheral CB2 receptor with a Ki value of 1.1 nM.1 Its effects in cells and animals are unknown.
obstawiam, że to raczej słabiutki kanna.
Testował to ktoś w końcu?
:)
i ogólnie jaki profil nam ten kanna pokazuje,może rzeczywiście w mniejszych ilościach być fajnym kanna
U mnie pojawily sie zaburzenia widzenia, nie moglem skupic sie na ogladaniu filmu, troszke jak niektore psychodeliki, nastepnie odczucie zimna i faktycznie stopy oraz dlonie mialem lodowate. Kumpel caly czas sie ze mnie i z ogladanego filmu smial, choc smieszny tenze film byl sredniawo ;)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.