Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
nie czuje zbytnio jej efektów
Zero euforii i takich rzeczy
Nie rozumiem jak można się od tego uzależnić.
Nie znam praktycznie osoby, która po przyjęciu jakiegokolwiek opioidu poznała jego esencje za pierwszym razem.
Mogę Ci też dać słowo, że 600mg nie zadziała na Ciebie w ogóle.
Czasami komuś działa gdy zapali papierosa, czasami gdy wcześniej miał jakikolwiek kontakt z innym opioidem.
Bezcelowe jest żeby każdy tutaj pisał " nie działa mi " .
Poszukaj informacji i może jakoś uda Ci się zmusić wątrobę do działania, bo dorzucanie większych dawek jest tylko głupotą.
Ciekawe też czemu ludzie pchają się w ogień żeby zobaczyć jak się w nim powoli płonie.
probowalem H. naprawde niezlego towaru ,gdzie innych kopal konkretnie ,mnie kompletnie nic nie ruszal i chyba za 10-12stym razem mnie chwycilo i to tez nie tak jakbym chcial.
ps.teraz to inna baja......... i troche mi wstyd ,ze szukalem czegos czego chyba nie chcialem znalezc przed czym kazdy ostrzegal.....
Na kogoś innego jeszcze nie działa opio? Przyczyny? CYP2D6 odpada, bo fenta robi CYP3A4. Chyba, że też mam zjebany.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.