Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1587 / 11 / 0
Ja po takiej dawce miałam mocny trip ;P
rchiro the best
  • 2362 / 29 / 0
wg erowida to dawka na mocny trip, więc co w tym dziwnego?
Mocne tripy są spoko, ja chyba potrzebuje z 700-800mg chyba niestety
BS
  • 415 / 3 / 0
Przy 500 mg meskalina jest bardzo klarowna, przy odpowiednim s&s nie powinno być za mocno.
Moim zdaniem to dobra dawka na start.
Sam teraz będę celował w 800 mg...
  • 1587 / 11 / 0
U mnie to było 3 plateau, a z racji tego, że przed meską znałam tylko 1 i 2 to trip wydawał mi się bardzo mocny. Aż mi się nie chce wierzyć, że może być mocniej ;)
rchiro the best
  • 363 / 2 / 0
zawsze moze byc mocniej. i to akurat nie kwestia dawki.
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Nie zawsze może być mocniej
BS
  • 363 / 2 / 0
chodzilo mi o to, ze nie ma czegos takiego jak koniec potencjalu tego typu doswiadczenia :p
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
No właśnie, to ciekawa sprawa... Tylko co jest ponad 5 plateau? Ktoś sprawdził?
rchiro the best
  • 2362 / 29 / 0
śmierć
BS
  • 363 / 2 / 0
przede wszystkim nie ma sensu zamykac sie w ramy banalu jak jakies stopniowanie tego konceptami "plateau" od 1 do 5 %-D w ogole nie ma sensu sie zamykac w czymkolwiek, tylko po prostu doswiadczac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.