najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
to sie troche powymadrzam bo sadzilem 3 pokolenia lr i powiem wam ze ta odmiana jest do dupy :-/ powaga mialem 5 nasion z czego..... jedna samica i tylko ok 30 ladnych nasion a to nie duzo bo plon jest maly:/ za drugim razem niby juz ladnie bylo mialem ze 300 nasion ale co z tego jak z 10 samic mialem tylko troche ponad 20 gram :huh: a trzymalem go pod hpsem 400w na powiezchni 0.8m2 wiec siwatla duzo i staralem sie eby wrunki mial dobre ( calkiem duze donice z perlitem) pierwsze kwietki mialem juz po ok 2-3 tyg:-/ wiac jak sie zamowi 10 nasion to nawet nie ma co z tego robic sensi. oj co bede ty pisal nie polecam tego wogole.
  • 86 / / 0
kto chce chodowac w boxie lowrydery ten jest niemadry . lowrydery daja plon po 2 miesiacach ale ten plon jest marny jakosciowo i ilosciowo a mozna sobie kupic jakas odmiane co kwitnie krotko jest mocna i daje dobry plon i po 3,5 miesiaca miec 10x wiecej palenia :-)
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sanczo »
Witam,
co powiecie na boxa wysokosci 45 cm. wpakować do tego śwetlowek tak 100-150 W, z 2-3 LR i ostro naciągać, da rade czy to nie jest za mała wysokość. Zastanawiam sie nad donicami bo przecież też swoją wysokość mają więc autoamtem sie smniejszy pole do popisu + swietlowki z 5 cm. Z drugiej strony prz naprawde dobrym pokierowaniu na boki powinno dać rade. Co sądziecie ktoś próbował ? Moze jakies patenty na niskie szerokie donice, zda to egzamin w tym wypadku ?
Uwaga! Użytkownik sanczo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
sanczo, chyba trenowanie lr to zly pomysl, tak mi sie wydaje, bo nie masz tu zbyt kontroli nad wegiem i flo wiec nie zdazysz sobie krzaczka podwiazac tak jakbys chcial a on Ci zakwitnie, chyba tego nie chcesz :-p kooŃ masz moze jakies nasionka do odsprzedania jeszcze czy wszystkie wykorzystales ? skad mialesw pierwsze nasionka ?
  • 86 / / 0
pierwsze mialem od joint doctor no i wszystkie nasiona juz oddalem koleszce ma ich jeszcze ze 200 sie go spytam cyz nie chce szprzedac. troche slabo kielkuja i ja im "pomagalem" wiem ze dziwne ale kielek nie mogl sie przebic i przed wlozeniem na wate delikatnie igielka robilem mu miejsce w lupince. pomagalo :-)
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
no to jesli nie bedzie chcial na nich zaduzo zarobic, to wezme kilka, bo lipa bylaby gdybym sie wykosztowal za nasiona f2 i jeszcze by mi nie wykielkowaly :-p ;-)
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
sanczo pisze:
Witam,
co powiecie na boxa wysokosci 45 cm. wpakować do tego śwetlowek tak 100-150 W, z 2-3 LR i ostro naciągać, da rade czy to nie jest za mała wysokość.
ja myslalem, ze to jest dzial out door.. ]
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
mimo negatywow jakie otrzymał LR ze slaba jakosc z mala iloscia i z kiepskim podziałem plci z przewaga na facetow bede sadził 10Lr...plan mam:zapylnie wiekszosci i potem nieprzejmowanie sie czy jakies drzewko f2 padnie na lace czy bedize z niego 3 czy 6g...wakacje sa dlugie i przewaznie nie ma co czlowiek z soba zrobic, palonko z takiego lr f2 pewnie bedize odbiegało od rasowych ziolek ale lepsze to niz nic...planuje dac do boxa pod energoszczedne z fotoper 24/0 az pokaza plec potem zmiana na 18/6 na pare dni i na dwor...nie wiem czy to dobra taktyka ale mysle ze tak bedzie dobrze...

sa dwie zalety LR, obojetnosc na fotoper(choc co jest jej mankamentem z jednej strony) i jej miniturkowosc, przez co mozna znalezc miejsce na peirwszej lepszej polance lub ogrodzie

teraz nastawiam sie na nasiona, plus zasmakowanie shitu....potem mysle do f2 mam plan nazbierac na dobre nawozy jakies boostery, mysle ze to nieco poprawi całosc ilosciowo i jakosciowo i bede mogl powiedziec same superlatywy o tych małych jezdcach :D

chciałbym tez zrobic jakas krzyzowke ale nie posiadam i planowo nie bede posiadał zadnego pylku, cos tam czytałem o IBl i o passionie, jakby ktos mial jakies propozycje i dojscie do takowego pylku to kontank jakos na maila, chociaz jakby natura ladnie rozdzieliła plec zawsze mozna wiecej zrobic krzyzowek, takze kazdy pyłek f1 byłby mile widziany, choc pewnie ciezko bedzie na poczatku sezonu:/

pozdrawiam koyot jezdziec
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
jak pokaza plec to p[rzez te "pare dni" na 18/6 lowryder ci juz calkiem zacznie kwitnac a jak go przesadzisz to na tym stracisz bo troche stres dla rosliny bedzie. jak masz mozliosc to trzymaj od poczatku do konca na 18/6 i juz:) takie moje zdanie.a f2 od razu na dwor wysiej .
  • 5 / / 0
a mialby ktos kilka nasionek na oddanie (odsprzedanie)? nawet najmniejsza ilosc. bardzo mnie ciekawi ta odmiana, mimo negatywnych opinii.
Uwaga! Użytkownik Bernard nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.