Witam, nie uczeszczam tutaj czesto, czasami czytuje. Nie w tym rzecz.
Sprawa jest taka: gosciu zrobil mnie na wala na duza sume pieniedzy, jak sie mu odplacic?
Oczywiscie jesli ich nie odzyskam
Prosilbym o pomysly
O gosciu powiem tyle ze jest dealerem, wiem gdzie mieszka, jak sie nazywa, ze ma problemy z lokalna policja.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1049175. ... z1kbJBEOXz
And speak my point of view,
But it's not sane...
Idź do ogłoszeń drobnych. - PcP
PcP pisze:Zajmuje się obrotem substancjami kontrolowanymi? Może anonimowy donos przez stronę WWW z możliwie dokładnym wskazaniem sprawcy? Donos powinien zawierać informacje, które umożliwią zatrzymanie oskarżonego na posiadaniu np. czas w przyszłości i miejsce posiadania. Najlepiej znacznych ilości. Mile widziane cyfrowe dowody, które uwiarygodnią donos. Nie, zdjęcie woreczka z niezidentyfikowanym białym proszkiem rzekomo kupionego od X nie są przekonywujące.
But it's not sane...
Vivid pisze:Tak planuje zrobic w przyszlosci, wiem ze na chacie zawsze ma towar bo klienci przychodza, ale traktowalem czlowieka jako kolege wiec to ostatecznosc.PcP pisze:Zajmuje się obrotem substancjami kontrolowanymi? Może anonimowy donos przez stronę WWW z możliwie dokładnym wskazaniem sprawcy? Donos powinien zawierać informacje, które umożliwią zatrzymanie oskarżonego na posiadaniu np. czas w przyszłości i miejsce posiadania. Najlepiej znacznych ilości. Mile widziane cyfrowe dowody, które uwiarygodnią donos. Nie, zdjęcie woreczka z niezidentyfikowanym białym proszkiem rzekomo kupionego od X nie są przekonywujące.
zrob mu grilla na parkingu... cos w ten sposob , bo z tymi donosami nic ciekawego nie bedzie zostaniesz wytypowany jako informatror dzielnicowy a wtedy klops , ziostaniesz sam :-D chyba Honor wazniejszy od pieniedzy?
Wiesz, perswazji możesz użyć tylko co będzie jak chuj każe Tobie spierdalać ? Każesz oddać, on Cię on połozy na Tobie zlewke itd....
Naklonuj, najeb się jak na trzeżwo nie umiesz i Wjeby! Wjeby! Wjazd na chate i albo zabranie "swojego" albo rozpiździel w mieszkaniu, samochodu. To on się Ciebie musi teraz bać najwyżej będzie wojna jeśli się postawi.
Zakładanie sprawy cywilnej / anonimowe donosy to lepiej odpuść, takie są teraz czasy że tak jak u mnie to by Cię zajebali, a przynajmniej pozbył się zebów. Ludzie nie są tak głupi że typa zamkną po ojebce na Tobie nikt się nie domyśli.
Jak co to napisz więcej o sprawie, o jaką w ogóle kwotę chodzi.
Ps. Od siebie napisze tak. Zawsze starałem się działać tak by nie dopuścić do takiej akcji .
"Trzeba było się pilnować a nie psiarnie kurwa wzywać!" - Firma YP997%
But it's not sane...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.