Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
kowalskii pisze:
Moim zdaniem od wszystkich dostępnych teraz ketonów i tak 4-FMA przebija je wszystkie.
Tylko 4-FMA to nie keton i nie jest najlepszym wyborem na robienie ciągów %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
R-MMC - ktoś wie co za chuj to?
Acha, i czy 4-CAB warto kupić, bo mam akurat możliwość.. ?
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1521 / 73 / 0
Warszawski Cpun pisze:
R-MMC - ktoś wie co za chuj to?
http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=161709
kowalskii pisze:
Moim zdaniem od wszystkich dostępnych teraz ketonów i tak 4-FMA przebija je wszystkie.
Niektórzy mają lepszy dostęp do starych BK. Próbowałeś kiedyś mefedronu dożylnie?
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 989 / 35 / 0
mefedron dożylnie.. mniam.. trzeba here odstawić i dilów mefa pospłacać.. bo długi som :D
Wtedy będzię mef iv :)
  • 2428 / 90 / 0
To R-MMC to fake - jakiś czas temu sprzedawany pod tą nazwą był 4-EMC
a 4-CAB to sam mam zamiar zakupić w niedługim czasie ;)

Warszawski Cpun@ masz PM`ke ^_^
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
Z Ekatynonu:
mojsmrod pisze:
Z browarkami naprawdę fajnie się komponuje, ale nigdy gdy macie zamiar ukryć jakieś tajemnice przed towarzystwem, nie uda się :D
Sugerujesz mefedronowy, długi jęzor? Czemu przeważnie ketony mają takie dziwne właściwości? Po fecie, alko czy koksie nie miałem takich akcji. Tzn. chciałem się zwierzyć, ale powstrzymałem się, bo wiedziałem, że będę żałować swoich słów. Ale po b-k jak się rozkręcę to nie jestem w stanie odmówić sobie powiedzenia moich tajemnic.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 536 / 3 / 0
C9H13N pisze:
Z Ekatynonu:
mojsmrod pisze:
Z browarkami naprawdę fajnie się komponuje, ale nigdy gdy macie zamiar ukryć jakieś tajemnice przed towarzystwem, nie uda się :D
Ale po b-k jak się rozkręcę to nie jestem w stanie odmówić sobie powiedzenia moich tajemnic.
No nie ma to jak się wciąga z osobą, którą się widuje raz na parę miesięcy, a ona opowiada ci historię całego swojego życia %-D
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 264 / 2 / 0
Czy występuje tolerancja krzyżowa pomiędzy serotoninergicznymi ketonami, a fenyloetyloaminami ruszających serotoninę??
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 2334 / 9 / 0
Zależy którymi.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 264 / 2 / 0
Z ketonów to etylon, metkat, brefedron, a fenkami z grupy 2c-x i 25x NBOMe.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.