Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 253 / 3 / 0
A ja z drugiej strony nie bagatelizowałbym postów qiuru, istnieje duża szansa, że poszukujący nadziei w medykamentach będą skakać z preparatu na preparat całe życie.

e: sorry, do scalenia.
Ostatnio zmieniony 05 września 2011 przez Vincent Vega, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 14 / 0
(moze będziecie świadkami tej wspaniałej ewolucji tu na forum kto wie) ale na razie nie chcę się nawracać,bez leków czuję się nieszczęsliwa,bardzo bardzo
Nie musisz nawracać się ze swojej drogi,dobrze będzie jak przestaniesz stać w miejscu
.I tak zrobiłam duzy postęp-nie zapierdalam codziennie kresek fety tylko leczę się antydepresentami
Oczywiście ,jakoś to sobie trzeba rekompensować ....
600 mg moklaru w początkach kuracji to szaleństwo :gun:
Posty qiuru18 traktuj z przymrużeniem oka. Najpierw wpierdolił pół apteki, a teraz gada pierdoły, że praca nad sobą wszystko zaleczy.
Zaleczyć to sobie możesz lekami,praca nad sobą likwiduje problem razem z przyczyną
...ale co ty o niej możesz wiedzieć..nie stać cię na ten wysiłek ...umiesz tylko doradzić innym jak skutecznie łykać psychotropy....a w zagadnieniu problematyki depresji nie włożyłeś nawet 2% tego co ja
skakać z preparatu na preparat całe życie.
Ja miałem to szczęście że przeskoczyłem w 3 lata(innym faktycznie może życia zabraknąć) ...i doszedłem to wniosku że to był nie ten przedział w którym szukałem ...karo ma wyrąbane przekaźniki w kosmos...nigdy nie będzie czuć tak żywo emocji jak przed ćpaniem ...leki mierne efekty przyniosą ,psychoterapia też .Życie nie bajka feta zebrała swoje żniwo...a teraz boli ała depresja ? nie da się tego przeskoczyć ani ominąć
  • 983 / 16 / 0
Przy skakaniu z leku na lek jest ryzyko uznania za "nieuleczalnego", szczególnie jak jakieś badania na to wskazują.
Skończycie na załączonych na stałe klonach z jakimś spidem i tyle, + świstek "pacjent był, jest i będzie pojebany, nie toleruje neuroleptyków, wypisać klony, alprę, spidy, nie pyskować", wchodzisz tylko żeby powiedzieć czy wpierdalasz tyle samo benzo czy potrzebujesz jeszcze jedną paczkę, dostajesz bibuły i tyle.
Ja mam pecha ale jestem w 100% pewien, że ktoś bez takich zaburzeń tylko je symulując żeby sobie poćpać może zostać tak samo ustawiony, co wtedy powiecie lekarzowi "Kłamałem i wyłudzałem leki, nie jestem chory"?, po takiej historii rozmaitych branych specyfików stwierdzi, że się pogorszyło...
  • 276 / 2 / 0
Witam,

czy można łączyć moklo z marihuaną bez żadnych dodatkowych efektów w stylu mocniejsze lub słabsze działanie i reakcje krzyżowe itp ?

pozdrawiam
  • 20 / / 0
Witam Panie i Panowie

otóż oto moja historia z moklo: dostałem go jakoś w październiku, zacząłem brać w drugim tygodniu października. Pierwszy tydzień jak na speedzie: źrenice jak 5zł, podwyższona temp ciała, nadpobudliwość i zero negatywnych emocji. Po prostu bajka (załatwiłem sprawy męczące mnie od 3 lat), zacząłem rozmawiać z ludźmi, znalazłem dziewczynę itp.
Teraz mija 2-3 tydzień brania 2x150mg (1-1-0). Obecnie nie czuję żeby działał na depresję, na fobię nadal rewelacja. Jednak w wyniku poczucia lekkiego życia straciłem pracę i mieszkanie (w ciągu 3 tyg brania leku TERAPEUTYCZNIE) i w wieku 25 lat wróciłem do domu rodzinnego. Teraz mam rano okrutne lęki uogólnione, na co biorę 1mg alpry i zaburzenia świadomości (sekundowe i praktycznie od rana do nocy) jakby dezorientacja czy przy omdleniu.
Moje pytanie brzmi: czy 2-3 tyg i zjazd z działania takiego jak w pierwszym tyg coś oznacza, czy w mojej czaszce zachodzą zmiany adaptacyjne i mogę mieć jeszcze nadzieje na normalnie działanie terapeutyczne. I pytanie 2: czy problemy poranne i całodzienne zaburzenia też mogą ustąpić, czy już się rejestrować do lekarki?

Przed przepisaniem moklo jadłem jak cukierki DXM (ulubiona dawka 2 op), kodę (300-600mg), zolpidem (do 20mg), alprę rzadko po 0,5-1mg. Oczywiście wypróbowałem z pełną świadomością i ryzykiem to z moklo. Oto wyniki: DXM - po paczce zespół serotoninowy, po 2 paczkach taka sieczka w głowie i ciele (sztywny jak kij i bez kontroli nad ciałem, które się samo wiło po łóżku, lub wpadało w drgawki), że więcej nie powtarzałem; działania rekreacyjnego brak (ani CEVów ani OEVów czy nawet fajnej muzy). DXM odstawiony, bo bez sensu i ryzykowny. koda - przy paru próbach osiągnąłem tylko 1 raz odpowiednie działanie - tak nie czułem nawet żadnego ciepełka więc odstawka, bo nie ma sensu. alko i moklo to zabójstwo (tzn do pewnej dawki jest ok, potem urwany film i różne cuda tworzone, jak smsy itp). alko odstawione do max 3 piw. zolpidem działa jak należy, mj jak należy.
"My final words shall be FUCK THIS WORLD"
Old Man's Child - Born of the Flickering - Last Chapter
  • 99 / 3 / 0
depress...o kurwa!

Czemu nie mogłeś zrobic tego z głowa i dostosowac dawki w zależności od reakcji.
Oczywiscie zaczynając od jak najmniejszych?
COś ty chciał zejsć na deksie? :wall:
  • 20 / / 0
Sorry byłem odcięty od neta ;)

Więc usprawiedliwiając się to u mnie stopniowanie idzie w paczkach ;)
Mój mózg na moklo tak sie przyzwyczaił, że max wycisnąłem 3 op (pół rano, 2,5 wieczorem) + moklo. (oczywiście czekałem aż moklo się wypłucze tak, z 5h, bo ma chyba t0,5~2h.
Nic szczególnego się nie działo.

W ramach królika postanowiłem zbadać podanie obu substancji naraz. Efekt zwiększony ca pół paczki.
Dalej posunąłem się do najniebezpieczniejszego: DXM, moklo i litr soku grejfrutowego (Fortuna). Wziąłem chyba wtedy 2 paczki. Efekt urywający łeb i trwający chyba w nieskończoność. Na drugi dzień jeszcze gadałem jak robot. Odradzam tą opcję, w ogóle dla niekumatych nie radzę mieszać IMAO z DXM.
Zrobiłem to za was, więc nie róbcie tego w domu ;)

PS. Odstawiłem moklo, teraz mam depakine 500 i sulpiryd 50mg.
"My final words shall be FUCK THIS WORLD"
Old Man's Child - Born of the Flickering - Last Chapter
  • 554 / 3 / 0
Napisałbym że jesteś idiotą, ale sam pewnie o tym wiesz ;-) Skończ te zabawy, bo kiedyś skończysz z papką zamist mózgu lub jeszcze gorzej...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Ile mniej wiecej po spozyciu moklo mozna spozyc produkty z zakazanej listy? Czyli m.in. sery, wino, produkty drożdzowe?
Uwaga! Użytkownik richbloodman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 10 / 0
Ja jadłem nawet podczas terapii i nic się nie działo.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.