codeine pisze: Niby przytakiwała, ale mimo to powtarza mi żebym nie ćpał.
Ehehehehe, skoro ma Cię za mądrego chłopaka to wkręc jej, że to na chemie czy coś. A wogóle jeśli jesteś już dorosły to po co się tłumaczyć ]
No tekst z chemia juz dawno wymyslilem i mam go w podrecznej pamieci na wypadek wpadki :D Napewno za pierwszym razem mnie uratuje. A co do doroslosci to nie wiem czy zagladales w moj profil czy gdzies wczesniej sie pochwalilem ale mam TYLKO te 18 lat co w sumie niczego nie zmienia oprocz tego ze zaglosuje na leppera w najblizszych wyborach... Matce zawsze zostanie zelazny argument: "dopoki cie utrzymuje to bla bla bla...". Z tym sie nie da wygrac moim zdaniem.
[quote="codeine"]
Ja tam zwykle odwracam kota ogonem]
Odwracanie kota ogonem to tez stary trik ale wraz ze wzrostem liczby wpadek zwieksza sie czujnosc staruchow wiec w pewnym momencie przestaje przechodzic ten myk niestety...
My tu gadu gadu o rodzicach a ja tak jeszce wrzuce do tematu - RODZENSTWO ;] ciekaw jestem jak tam u was z tym?
Ja tam powoli zaczynam sie obawiac mojej dwa lata mlodszej siostry - zwykle w ogole nie biore jej pod uwage przy wszystkich moich akcjach w domu, jednak wiem ze ona czasem jak jest wkurwiona na mnie to potrafi przy matce wybuchnac i palnac jakis glupi tekst zeby tylko mi zaszkodzic... A taka niekumata jakby sie moglo wydawac to nie jest bo pewnego razu jak umieralem po fecie kochana siostrzyczka pozwolila sobie skomentowac moj stan: "A ty co piles? Pewnie znowu cos brales...". Wtedy to sie zastanawialem dlugo czy sie nie przeslyszalem - jakie znowu?! jakie brales?!
Ja mam sytuacje godna pozazdroszczenia. ]
może się podzielisz nią z nami? chętnie cię wysłuchamy.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.