Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Ja z kolei nie mogłem zasnąć, gdy nie rozegrałem chociażby partyjki w Tetrisa, z jakąś nutą na uszach. Było to na mojej Nokii 6300. Później problem sam się rozwiązał, bo opierdoliłem ją za dragotyki.
Swoją drogą, to ten telefon był chyba ciągle opychany za dragi. Poprzedni właściciel nabył go za dragi, później opierdolił mi go za worek futra i dwa piwa, ja z kolei sprzedałem go za dwa worki futra, i worek zielonego. Później poszedł za dwa worki zielonego i paczkę fajek. Jego dalszych losów nie sposób ustalić :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Denerwuje mnie, ze jak np. idę chodnikiem i jest krawężnik, schodzę lewa noga, to wejść już muszę prawa :-/
I jak mijam pęknięcia na przebywanej przeze mnie drodze to musi byc tak samo.
To naprawdę wkurwiające %-D
  • 452 / 2 / 0
ja za to mam tak, że jak idę chodnikiem to muszę zrobić krok na płytkę, a nie na fugę pomiędzy nimi. trochę przejebane na kostce brukowej %-D ale to jest chyba dość częsta przypadłość.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 232 / 8 / 0
Jak palę szluga to muszę puszczać kółka
  • 2879 / 101 / 0
Jak palę. tuż przed machem, wydmuchuje powietrze w kierunku szluga, coby wtórnie nie zaciąga się zdymionym powietrzem :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3 / / 0
1.Wkręcam sobie film że nie myśle (w skutek tego że za chuj nie mogę sobie przypomnieć o czym myślałam wcześniej, zanim pojawiła się wkrętka) :nuts:
2.nieświadomie wstrzymuje powietrze, ogarniam się dopiero po chwili jeśli w ogóle zwracam na to uwagę
3.Gazety zawsze czytam od końca
4.niekontrolowane ruszanie stopą, dziwne bo tylko jak śpie :rolleyes: :rolleyes:
5.nie lubię pełnych liczb, godzin i cen,
(godziny w budziku nigdy nie są pełne, a gdy np tankuje auto zawsze za jakąś niepełną kwotę z groszami)
6.rozmawiam ze sobą,kłóce się, krzycze i płacze często np jadąc autobusem,idąc ulicą, robiąc zakupy.
odpowiadam też telewizorowi i radiu.
7.rycze o byle co, bez powodu np. że poszewka nie pasuje do kołdry, smucą mnie też bakterie na reklamie domestosa?! (jeśli dobrze pamiętam) na filmach też płacze np dlatego że komuś nie zatrzymuje się taksówka na ulicy lub sie ubrudzi,potknie,przewróci.A w momentach gdy powinnam płakać np.śmierć lub jakiekolwiek niepowodzenie mające na celu wywolac w widzu uczucie smutku zupełnie mnie nie wzrusza, wręcz irytuje. :wall:
8.Wciąż śpiewam piosenki religijne chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w kościele
9.obgryzam skórki (wewnątrz)policzków
10.zawsze o 3 w nocy jem coś na podobieństwo obiadu niezależnie czy śpie czy nie
11.używam trzech ręczników 1-głowa 2 ciało i 3 nogi jeżeli 2lub3 brakuje to czekam aż wyschne.
12.Lubie robić kupe ;]

WIĘCEJ NIE PAMIĘTAM ALBO NIE WIEM ZE TO ROBIE HAHA

A NO I CZEŚĆ, JESTEM ŚWIERZAK %-D :-D
Uwaga! Użytkownik DARVAZA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Syn Bozy pisze:
Jak palę. tuż przed machem, wydmuchuje powietrze w kierunku szluga, coby wtórnie nie zaciąga się zdymionym powietrzem :)
Tak dla zdrowia rozumiem? %-D
  • 705 / 1 / 0
Ja jak pale szluge, to praktycznie co kazdego bucha strzepuje popiol (nie raz przez to wypadal mi zar). Do tego jak jestem na zewnatrz albo w miejscu do tego odpowiednim, to nie moge sie powstrzymac zeby nie wypluwac notorycznie sliny, praktycznie co bucha (dolna szybe w drzwiach na klatce kiedys tak zamelalem palac tam juz od jakiegos czasu, ze sie warstwa zrobila). Do tego przynajmniej raz na piec buchow musze wypuszczajac dym robic koleczka i zagielek (wciaganie dymu nosem z ust) - bez tego, to juz kurwa chory bym byl :-D
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2012 przez AE86, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 452 / 2 / 0
DARVAZA pisze:
12.Lubie robić kupe ;]

WIĘCEJ NIE PAMIĘTAM ALBO NIE WIEM ZE TO ROBIE HAHA

A NO I CZEŚĆ, JESTEM ŚWIERZAK %-D :-D

ja właśnie nie znoszę. chyba, że się weźmie jakąś gazetkę czy coś, wtedy da się przesiedzieć. bardzo lubię natomiast robić sobie czasami wieczorem dłuższe posiedzenia w toalecie i tak dokładnie wszystko wymyć, wyszorować, że normalnie aż się po wyjściu boje czegoś dotykać, bo jeszcze się ubrudzę.

ogólnie to cześć. masz na prawdę bardzo ciekawe nawyki i przyzwyczajenia %-D

- ja już tu się wypowiadałem ale chyba nie wszystko uwzględniłem. ostatnio bardzo w nawyk weszło mi macanie się po swoich dredach. normalnie ciągle to robię, bo sprawia mi to dużą przyjemność. jak gdzieś siedzę czy coś to zawsze jedna ręka we włosach jest.

- mam bardzo duże ciągotki do kolekcjonowania najróżniejszych rzeczy. poza tym, wszystko musi być ładnie popakowane w kartony/kartoniki i ułożone jakoś równo. i takim oto sposobem mam kilka kartonów po butach w pokoju z np. paczkami po fajkach czy pudełkami po lekach, a na szafce pełno butelek po piwach (chociaż z tym się trochę ograniczyłem i mam tylko po jednej butelce z każdej marki i rodzaju).

- bardzo lubię kupować książki. praktycznie zawsze jak jestem w księgarni to wyjdę z czymś.

- jedyny rodzaj butów jaki mogę nosić to czarno-białe, krótkie trampki. nie ważne czy śnieg, nawałnica czy idę na plażę - zawsze muszę mieć trampki, bo w innym obuwiu bym nie wyrobił. nie czuję się sobą jak mam np. adidasy, odczuwam wtedy duży dyskomfort psychiczny i mam zły nastrój.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 3490 / 57 / 0
ponololo pisze:
- ja już tu się wypowiadałem ale chyba nie wszystko uwzględniłem. ostatnio bardzo w nawyk weszło mi macanie się po swoich dredach. normalnie ciągle to robię, bo sprawia mi to dużą przyjemność. jak gdzieś siedzę czy coś to zawsze jedna ręka we włosach jest.
Jak to czytałem to akurat z odruchu macałem się po dredach. lołl.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.