a wiec jak myslicie wyjda te moje ziarenka na wierzch ponad ziemie w takich temp jak teraz panuja?????czy zdechna wrednie i sie nie pokaż???? robił ktoś juz takie wczesne eksperymenty??????
ja zdecydowałem sie tak szybko bo chce zeby podczas fazy weg. dobrzee sie rozkrzewiła , kiedys jak w maju posiałem w dobrych warunkach odpowiednia ziemia , nawozy itd.itp to podczas weg, wyrosła mała i nie było miejsca na duzo kwiatów zbiór bardziej niz mizerny,,,na otarcie łez
a ta z tych samych pestek wysiana dwa czy 3 tyg. wczesniej była dobrych wymiarów i obdarzyła wieloma dniami degustacji... a wiec myśle ze wczesność wysiania ma dużży wpływ na rozmiary a co za tym idzie plon...
i tu znów moja obawa czy jednak nie przesadziłe z ta swoja wczesnościa jednak ...i kiedy po ilu w takich temp pokarza juz wykluwajace sie główki??
pozdro
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
15 maja to rozsadna data kiedy mozna wysadzac a 20 kwietnia kiełkować a po 3 tygodniach lajcikowo
mozna wysadzać mowie wam ja juz mam 10 swoich roslinek na oknie i maja 3 pietra i martwie sie jakie urosna do 15
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
zobaczymy
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.