najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 76 / / 0
siema tegoroczny moj outdoor zacznie sie lowryderem, ma ktos moze jakies porady dotyczace lowrydera ?
niestety nie mam zbyt duzo hajsu a nasionka sa bardzo drogie jesli ktos by mial kilka sztuk za duzo :) to prosze o kontakt gg 1347703 z 2 krzaczkow zrobie nasionka wiec mozecie liczyc w nastepnym sezonie na moje wsparcie jesli wszystko sie powiedzie pozdro4all
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
...jak shukash miejscówki na lowrydera to rozejżyj sie za jakimiś łąkami o niewysokiej trawie to inne rośliny go nie zagłushą, będzie miał dużo światła i nie będzie prawie wcale widoczny, elegancko sie w tapia w roślinność bo jest malutki. Druga zecz to za wcześnie nie wysadzaj najlepiej jak jush bedzie kozacka pogoda bo jego żywot jest z góry ograniczony i jak za wczesnie wysadzish i pogoda nie dopishe to zrobi sie mały kikut który zacznie kwitnąć i hooj zbierzesh...Co tam jeshcze...2-3 litrów ziemi kwiatowej wystarczy na jedną roślinke...i chyba tyle;)

ps. niemash nasionek a sadzish Lowrydera :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
[quote="marihuany fanatyk"]
...jak shukash miejscówki na lowrydera to rozejżyj sie za jakimiś łąkami o niewysokiej trawie to inne rośliny go nie zagłushą, będzie miał dużo światła i nie będzie prawie wcale widoczny, elegancko sie w tapia w roślinność bo jest malutki. Druga zecz to za wcześnie nie wysadzaj najlepiej jak jush bedzie kozacka pogoda bo jego żywot jest z góry ograniczony i jak za wczesnie wysadzish i pogoda nie dopishe to zrobi sie mały kikut który zacznie kwitnąć i hooj zbierzesh...Co tam jeshcze...2-3 litrów ziemi kwiatowej wystarczy na jedną roślinke...i chyba tyle;)

ps. niemash nasionek a sadzish Lowrydera ]

sorki nie pomysl ze sie czepiam ale naucz sie kurwa pisać!!!! mnie jak i wielu osob na tym forum denerwuje takie pisanie nie chce byc zlosliwy ale juz bylo paru takich co tak pisalo ktos im zwrocil uwage i juz pisza normalnie
  • 76 / / 0
P.S : hahaha paker dobre :) no ale kazdy pisze jak chce nie czepiaj sie... w regulaminie jest napisane zeby starali sie pisac zrozumiale dla innych, dla mnie jego pismo jest zrozumiale
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
co myslicie o tym zeby zrobic mieszanke trofu z ziemia ( np . 3l ziemi kwiatowej i 1l torfu) ? prosze o porady z gory dzieki. pozdro ! :cool:
  • 39 / / 0
paker pisze:
marihuany fanatyk pisze:

ps. niemash nasionek a sadzish Lowrydera ]

sorki nie pomysl ze sie czepiam ale naucz sie kurwa pisać!!!! mnie jak i wielu osob na tym forum denerwuje takie pisanie nie chce byc zlosliwy ale juz bylo paru takich co tak pisalo ktos im zwrocil uwage i juz pisza normalnie

Na hooj to pishesh durniu i hooj cie to obchodzi jak ja pishe .
...a wiesh co mnie wkurwia? Takie psy jak tyy!!
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2006 przez marihuany fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
ty marihuany fanatyk nie badz taki kozak i scisz morde, bo nikt tu nie lubi pierdolonego GG slangu, wypierdalaj z takim pisaniem na swoj blog czy cos takiego :#:
  • 170 / 5 / 0
marihuany fanatyk pisze:
Na hooj to pishesh durniu i hooj cie to obchodzi jak ja pishe .
...a wiesh co mnie wkurwia? Takie psy jak tyy!!
chcialem ci zwrócic uwage a ty odrazu jakbym cie nie wiem jak znogił,

mialem cie teraz ochote zgnoic ale nie bede sie znizal do twego poziomu, pozatym ro furom nie jest do bluzgow, jesli masz ochote sobie pobluzgac to wejdz na www.bluzgator.prv.pl
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
dobra wracajac do tematu, czy lowryder sie nada na uprawe indoor ? bedzie duza roznica? bo troszke nie kumam, widze ze wiekszosc ludzi hoduje go na out, wiec domyslam sie ze wlasnie tam preferowana jest uprawa tej roslinki, ale z tego co pamietam to fubar mowil za na out jakas tam lipa wyszla z tymi lowryderami i caly czas podkreslal ze to tylko out wiec nie mozna skreslac tej odmiany, wiec pytanie? gdybym je hodowal w boxiku pod hps'kiem byloby im lepiej ? gorzej? a moze obojetne ? juz pomijajac ze nic by ich nie zapylilo i nie musial bym sie bac o pogode :P
  • 170 / 5 / 0
według mnie dało by rade ale bys musial w boxie siatke zalozyc zeby ci nie wyrosło za bardzo w góre

ps zawsze w boxie jest lepiej niz na dworze tak mi sie wydaje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.